‘’ Ο Θανάσης Θεολόγης, ένας άνθρωπος του πολιτισμού, μαζί με τη Μερόπη Υδραίου.’’

Ένας άνθρωπος του πολιτισμού, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Θεολόγης, που διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας από την ίδρυση του από το 1998 μέχρι το 2003, έχοντας να παρουσιάσει ένα μεγάλο, σημαντικό και πολύπλευρο έργο, θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ.Θεολόγη ως καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας, κατασκευάστηκε το θέατρο ΄’ Ρένα Βλαχοπούλου’’ στο Μον Ρεπό και ανακατασκευάστηκε ο Φοίνικας για να λειτουργήσουν η Κεντρική, η πειραματική και παιδική σκηνή χωρίς επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση από το υπουργείο πολιτισμού και το δήμο Κερκυραίων.
Έχει σκηνοθετήσει πάνω από 100 έργα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στο εθνικό θέατρο της Πολωνίας, που σκηνοθέτησε το έργο Πλούτος του Αριστοφάνη.
Έχει συνεργαστεί και σκηνοθετήσει όλους τους καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως Καρακατσάνη, Λογοθέτη, Κιμούλη, Κωνσταντίνου, Κυριακίδη, Παρτσαλάκη, Χαλκιά, Μεντή, Χρυσομάλλη, Κυριακίδη, Χαϊκάλη, Μποτέλη, Καζάκο, Γερασιμίδου, Βαλτινό κ.α.Δίδαξε σε αρκετές σχολές υποκριτική και παντομίμα και έχει συνεργαστεί με την Κερκυραϊκή σκηνή.
‘’ Συμμετέχω στην προσπάθεια της Μερόπης Υδραίου που είναι μια ικανή δήμαρχος που πιστεύει στη δύναμη που έχει ο πολιτισμός αλλά και στην υπεραξία που προσδίδει σε ένα τόπο.
Θέλω με την εμπειρία, τις γνώσεις μου αλλά και την αγάπη για αυτό τον τόπο, να συμβάλλω και εγώ σε έργα και δράσεις που αναδεικνύουν τη δύναμη που έχει ο πολιτισμός. Να δώσουμε διέξοδο σε νέα παιδιά, να στηρίξουμε την καλλιτεχνική και πνευματική δημιουργία στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.’’ αναφέρει σε δήλωση του ο Αθανάσιος Θεολόγης.
‘’ Στην ανεξάρτητη παράταξη μας συμμετέχουν άνθρωποι με γνώση, ήθος και διάθεση προσφοράς, καταξιωμένοι άνθρωποι με προσφορά στον πολιτισμό όπως ο Αθανάσιος Θεολόγης’’ επισημαίνει η Μερόπη Υδραίου.Η Κέρκυρα του 2028 επενδύει στον πολιτισμό.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *