Kάτια Κοτινά : ‘’ Μαζί με τη Μερόπη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.’’

Η Κάτια ( Αικατερίνη) Κοτινά είναι η νέα υποψηφιότητα που ενισχύει την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.
Θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχοντας διανύσει μια σημαντική διαδρομή στον τομέα της υγείας αλλά και με διακριτή παρουσία και δραστηριότητα αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Ιδιωτικού τομέα Υγείας Κέρκυρας, Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του Σωματείου εργαζομένων Ιδιωτικού τομέα Υγείας Κέρκυρας και συνεχίζει να αποτελεί μέλος του Σωματείου εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Υγείας Κέρκυρας.
Προϊσταμένη Μαία, εδώ και χρόνια σε ιδιωτική κλινική, διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στηρίζοντας νέες μητέρες αλλά και οικογένειες.
Η Κάτια Κοτινά πιστεύει ότι στην Κέρκυρα του 2028 πρέπει να ενισχυθεί το Δίκτυο των κοινωνικών υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στους δημότες του.
Τονίζει ότι ‘’ η Μερόπη Υδραίου είναι η Δήμαρχος που χρειάζεται ο τόπος μας. Έχει τη δυνατότητα να διεκδικεί και να κερδίζει για την Κέρκυρα, έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα, γνωρίζει να λύνει προβλήματα.Δεν είναι τυχαίο ότι κατάφερε και έθεσε σε λειτουργία ένα νέο Δήμο, με τεράστια προβλήματα, από την αρχή.
Στην απόφαση μου να συστρατευτώ με τη Μερόπη Υδραίου, με οδήγησαν τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε ο Δήμος την περίοδο της πανδημίας, στηρίζοντας κάθε αδύναμο δημότη και την κερκυραϊκή οικογένεια, κάτι για το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε ‘’.
Η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:
‘’ Καλωσορίζουμε την Κάτια και μοιραζόμαστε μαζί το ίδιο όνειρο.
Στη νέα τετραετία, η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης θα είναι ένα από τα δομικά στοιχεία του προγράμματος μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα πιο πολλά.Κοιτάμε μπροστά, προχωράμε μπροστά.’’

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *