‘’ Μαζί μας και ο Νίκος Καψοκαβάδης για την Κέρκυρα του 2028.’’

Ένας άνθρωπος της εργασίας και της κοινωνικής προσφοράς, ο Νίκος Καψοκαβάδης, θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Γεννημένος στο Γαστούρι, ο Νίκος Καψοκαβάδης έχει αφιερώσει τη ζωή του στον κλάδο που επέλεξε να δραστηριοποιηθεί αλλά και στην κοινωνική προσφορά μέσα από την παρουσία του στη Φιλαρμονική Γαστουρίου.
Εργατικός και δραστήριος άφησε το δικό του στίγμα ως Πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.
Αγαπά τον τόπο του, είναι έτοιμος να στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές και το σχέδιο της Μερόπης Υδραίου για την Κέρκυρα του 2028.
‘’ Η Μερόπη Υδραίου έχει τόλμη, σχέδιο αλλά και μια φρέσκια ματιά στο μέλλον. Η Κέρκυρα πρέπει να κοιτάζει μπροστά και όχι πίσω.Η Μερόπη είναι η μοναδική που έχει τη βούληση να αλλάξει την εικόνα της Κέρκυρας, να τολμήσει εκεί που άλλοι έκαναν πάντα πίσω.
Έχει τη δυνατότητα αλλά κυρίως την ικανότητα να διεκδικεί και να κερδίζει μεγάλα έργα για την Κέρκυρα.Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών και εγώ, με θέληση, διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας και με σεβασμό στον απλό δημότη.’’ τονίζει ο Νίκος Καψοκαβάδης.
‘’ Η Κέρκυρα του 2028 χρειάζεται καθαρούς, εργατικούς ανθρώπους που κοιτάζουν μπροστά, έχουν θετική σκέψη και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.
Ο Δήμος θα τρέξει με μεγάλες ταχύτητες την επόμενη πενταετία, χρειαζόμαστε ανθρώπους που ξέρουν να κρατάνε καλό τιμόνι.Συνεχίζουμε δυναμικά και πάντα μπροστά.
Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες.’’ αναφέρει η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ.Μερόπη Υδραίου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *