‘’  Με τη Μερόπη Υδραίου και ο Αλέξανδρος Σουπιώνης.’’

Ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο και ημέρα με την ημέρα η παράταξη της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ.Μερόπης Υδραίου.

Ένας άνθρωπος του αθλητισμού και της προσφοράς στον τόπο του, ο Αλέξανδρος Σουπιώνης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την παράταξη της Δημάρχου.

Εργάζεται στο τμήμα Μεταφορών Κέρκυρας και έχει καταγράψει μια διακριτή πορεία προσφοράς στον τοπικό αθλητισμό και στα κοινά του τόπου του, στον Κάτω Γαρούνα, στην Δημοτική Ενότητα Αχιλλείων και την Κέρκυρα γενικότερα.

‘’ Στηρίζω τη Μερόπη Υδραίου γιατί η Κέρκυρα δεν μπορεί να πάει στο αύριο με πρόσωπα του χθες.Χρειαζόμαστε Δήμαρχο που θα έχει πρόγραμμα, δυνατότητα να χτυπήσει και να ανοίξει πόρτες, μια Δήμαρχο με αντοχή, θέληση και αποφασιστικότητα.

Προχωράμε μπροστά με τη Μερόπη Υδραίου, τη Δήμαρχο των έργων. Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχω και εγώ, με ενθουσιασμό και με διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.΄΄αναφέρει ο Αλέξανδρος Σουπιώνης.

Η Μερόπη Υδραίου εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη δυναμική που αναπτύσσει πλέον η παράταξη της και προσελκύει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Κέρκυρα του 2028.

‘’ Ο Αλέξανδρος Σουπιώνης αποτελεί έναν από τους πολίτες αυτού του τόπου που δεν συμβιβάζονται με τη μετριότητα, που δεν αποδέχονται τη στασιμότητα ή την επιστροφή στο χθες.Προχωράμε μπροστά, κοιτάμε μπροστά.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *