“Ηλέκτρα” απο το ΔΗΠΕΘΕ

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στέφθηκε χθες η έναρξη του χώρου εκδηλώσεων «στο Γυαλό» στις Αλυκές Ποταμού, με την θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα». Οι θεατές ξεπέρασαν τους χίλιους, γεγονός το οποίο καταδεικνύει το ενδιαφέρον και την ανάγκη των Κερκυραίων να παρακολουθήσουν υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικές παραστάσεις. Καταδεικνύει επίσης την κατανόηση αυτής της ανάγκης εκ μέρους της δημοτικής αρχής και της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και τη βούλησή τους να προσφέρουν στους συνδημότες επιπλέον χώρους πολιτισμού, χώρους που λείπουν από την Κέρκυρα.
Ο χώρος εκδηλώσεων «στο Γυαλό» διαμορφώθηκε κατάλληλα για διεξαγωγή εκδηλώσεων ποικίλου περιεχομένου ενώ ανακαινίστηκαν οι τουαλέτες και οι υπάρχουσες υποδομές. Ο χώρος καθαρίστηκε και εξυγιάνθηκε η ευρύτερη περιοχή με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου και την άοκνη προσπάθεια των στελεχών του ΔΗΠΕΘΕ προκειμένου αυτό το καλοκαίρι να δοθεί η δυνατότητα στους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου. Στο χώρο, προσωρινά, θα φιλοξενηθεί και μικρός αριθμός θεατρικών παραστάσεων.
Η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ διευκρινίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου δεν απεμπολεί το δικαίωμα χρήσης του χώρου θεάτρου στο Μον Ρεπό και ενημερώνει ότι μετά την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου έχει προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη δημιουργία νέου χώρου θεάτρου εκεί.
Η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Παναγιώτα Τζάνε δήλωσε: «Επιθυμία μας είναι να υπάρχει κατάλληλος χώρος για τη διεξαγωγή θεατρικών παραστάσεων στο νησί μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το γεγονός ότι δόθηκε η δυνατότητα σε τόσους συμπολίτες μας χθες να παρακολουθήσουν μετά από τόσο καιρό μια εξαιρετική παράσταση. Παράλληλα, είμαι χαρούμενη για το γεγονός ότι μπορέσαμε και δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων ποικίλου περιεχομένου, αυτόν «στο Γυαλό» στις Αλυκές Ποταμού, προσδίδοντας ξανά υπεραξία στην περιοχή. Είμαι ευτυχής λοιπόν που οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις και στο χώρο αυτό. Συνεχίζουμε δυναμικά, και διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας ότι σε ό,τι μας αφορά, ευθύνη και μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους Κερκυραίους, αυτό που τους αξίζει.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *