‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου και ο Γιώργος Αρμενιάκος ‘’

Ένας ακόμα ενεργός πολίτης της Κέρκυρας, ο Μηχανολόγος-Μηχανικός Γιώργος Αρμενιάκος, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ.Μερόπη Υδραίου.
Ο Γιώργος Αρμενιάκος έχει πλούσια εμπειρία στην κατασκευή δικτύων, έχοντας αναλάβει τη μελέτη και επίβλεψη έργων που αφορούν δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού.
Μέλος του ΤΕΕ,ζει και δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα έχοντας ενεργό συμμετοχή ως διαιτητής στο πεδίο του αθλητισμού αλλά και σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.
‘’ Στηρίζω τη Μερόπη Υδραίου, είναι η Δήμαρχος των έργων για το νησί μας, η Δήμαρχος που έχει σχέδιο και όραμα, τολμά και πιστεύει στις μεγάλες αλλαγές.
Θέλω να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή τη νέα και αναγεννητική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Μερόπη Υδραίου, κινητοποιώντας ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.
Η Μερόπη κατάφερε και έστησε κυριολεκτικά ένα νέο Δήμο από την αρχή, με θέληση, σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα. Κατάφερε να μας απαλλάξει από τον εφιάλτη των σκουπιδιών, προωθεί και σχεδιάζει αλλαγές που κάνουν τον τόπο μας πιο όμορφο και ανθρώπινο’’.
Η Μερόπη Υδραίου από την πλευρά της τονίζει:
‘’Είμαστε μια δυνατή ομάδα, καθημερινά όμως αυτή η ομάδα γίνεται ακόμα πιο δυνατή με νέες και νέους υποψηφίους.
Εμείς δεν ζητάμε κομματικές ταυτότητες, οι άνθρωποι που έρχονται μαζί μας και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια έχουν θετική σκέψη, θέλουν να συνδεθούν με την παραγωγή έργου και την ανάπτυξη. Έργου για το Δήμο μας και τον πολίτη. Γιατί μόνο με έργο θα πάμε μπροστά.
Μόνο με τόλμη και αποφασιστικότητα θα κάνουμε πράξη τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η Κέρκυρα.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *