Γιώργος Καλούδης: Πρόσκληση σε προεκλογική συγκέντρωση 18 Ιούλη 2023

Η Παράταξή μας εκλέκτηκε το 2019 ως 3η σε δύναμη Παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ως Δημοτική Παράταξη , δράσαμε με συνέπεια, αγωνιστικά,  ασκώντας δομική αντιπολίτευση στην απερχόμενη δημοτική εξουσία , με θέσεις και προτάσεις σε όλα τα θέματα, αγωνιζόμενοι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για τη προστασία των συμφερόντων του Κερκυραικού λαού, ενημερώνοντας ανελλιπώς τον Λαό.

Μαζί με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου δώσαμε συνεχή αγώνα για την υποστήριξη της δημοκρατικής λειτουργίας του δημοτικού μας συμβουλίου και την αντιμετώπιση της φαλκίδευσης της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών λειτουργιών της αυτοδιοίκησης που επιχείρησε ο αντισυνταγματικός και διαβόητος νόμος «περί της κυβερνησιμότητας» του υπουργού Θεοδωρικάκου της ΝΔ..

Αγωνιστήκαμε σθεναρά για την αποτροπή των αντιλαϊκών σχεδίων: της ιδιωτικοποίησης του νερού, της αποδυνάμωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, της οικοπεδοποίησης -τσιμεντοποίησης του Ερημίτη και της Δασιάς, της κατάργησης της απλής αναλογικής και των νόμων Καλλικράτη και Κλεισθένη από τον Βορίδη, της εγκατάλειψης της νησίδας Βίδου (στρατηγικής σημασίας για την αναψυχή των μη προνομιούχων κατοίκων της Πόλης) , των κλειστών σφαγείων, της εγκατάλειψης του πρωτογενούς τομέα, της εγκατάλειψης των αθλητικών εγκαταστάσεων , κανένα μέτρο για τη παράκαμψη και το κυκλοφοριακό, για  την έλλειψη διαφάνειας στα οικονομικά, για τις άπειρες απευθείας αναθέσεις, για τη παράλυση βασικών δημοτικών λειτουργιών, και άλλες πολλές.

Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε στενή συνεργασία με τη 4η σε δύναμη Δημοτική Παράταξη «Κερκυραϊκή Αναγέννηση» με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο κ. Χρύσανθο Σαρλή.

Σε κοινή συγκέντρωσή μας στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στις 20-9-2022, διακηρύξαμε τη συμπαράταξη των δύο δημοτικών παρατάξεών μας στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη 2023.

Στις 20 Δεκέμβρη 2022, με τη συναίνεση των παραπάνω Δημοτικών Παρατάξεων,  ο υπογράφων Γιώργος Καλούδης, ανακοίνωσα δημόσια την συμμετοχή μου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής ευρύτερης συσπείρωσης δυνάμεων του χώρου της Κεντροαριστεράς.

Τη Τρίτη 18 Ιούλη 2023 και ώρα 20.00 διοργανώνουμε προεκλογική συγκέντρωσηκαι συζήτηση στον Κήπο του Λαού με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλή της Παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη 2023 Γιώργο Καλούδη.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *