Κερκυραίων Δήμος: ‘’ Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με τη Μερόπη Υδραίου. Μια υποψηφιότητα με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.’’

Μια ακόμα ισχυρή υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, επιτυχημένος επαγγελματίας, ενεργός πολίτης και άνθρωπος της αυτοδιοίκησης αφού διετέλεσε Πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Κορακιάνας και στη συνέχεια μέλος του Τοπικού Συμβουλίου, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Μερόπη Υδραίου.
Άνθρωπος με κοινωνική προσφορά και αγάπη για τον τόπο του, διετέλεσε Πρόεδρος της Α.Ε Φαιάκων για δέκα χρόνια.
Έχει θετική σκέψη, γνώση, εμπειρία αλλά και διάθεση να μετατρέψει αυτά τα στοιχεία σε έργο για τον τόπο του.
‘’ Η απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα με τη Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου είναι απόλυτα συνειδητή. Η Μερόπη έχει να παρουσιάσει έργο, απολαμβάνει σεβασμού και αναγνώρισης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, έχει σχέδιο για το Δήμο.
Το απέδειξε στα 4 χρόνια που πέρασαν, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που έρχονταν από το παρελθόν, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα. Είναι σοβαρή, έντιμη,συγκροτημένη.
Ο τόπος μας δεν γυρίζει πίσω, κοιτάζει μόνο μπροστά. ‘’ αναφέρει σε δήλωση του ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Από την πλευρά της η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:
‘’ Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι μια υποψηφιότητα με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. Χρειαζόμαστε τη γνώση και την εμπειρία του, είναι ένας καταξιωμένος, επαγγελματικά και κοινωνικά, συμπολίτης μας που μπορεί να προσφέρει.
Στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στη νέα τετραετία, ενώνουμε δυνάμεις, κινητοποιούμε όλες τις ικανές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, όπου και αν ανήκουν.
Το επόμενο διάστημα ακολουθούν και άλλοι συνδημότες μας, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και θα διεκδικήσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *