Ν.Ε Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ: Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Δυναμικά, αποφασιστικά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κέρκυρας επικοινωνούν με τους πολίτες της Κέρκυρας. Χθες 17/6/2023, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στην Λαϊκή Αγορά και στην περιοχή των Κορισσίων κουβεντιάσαμε για το πρόγραμμά μας και τις προτάσεις μας για την άμεση αντιμετώπιση της ακρίβειας. Σήμερα Κυριακή 18/6 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επισκεφθεί το Περιβόλι του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.
Οι συμπολίτες μας καταλαβαίνουν ότι αυτές οι εκλογές θα είναι εντελώς διαφορετικές και ότι αυτό που κρίνεται είναι με ποιο πρόγραμμα θα πάει μπροστά ο τόπος τα επόμενα χρόνια. Καταλαβαίνουν πολύ καλά τι έχουν να περιμένουν από μια ανεξέλεγκτη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τι από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η υποδοχή του κόσμου είναι θερμή και ο διάλογος ειλικρινής. Οι προτάσεις μας για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους βρίσκουν απήχηση στον κόσμο που ακούει και αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα ενόψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής 25/6.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα σταθεί όρθιος απέναντι στον φόβο, στα ψέματα, την μαύρη προπαγάνδα. Θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το δικαίωμα όλων για ‘’Δίκαιη κοινωνία, ευημερία για όλους’’. Αυτή θα είναι η απάντηση στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *