Σπύρος Κροκίδης: «Εγκάρδια συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων κ.κ Νεκτάριο»

Τον Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων νήσων κ.κ. Νεκτάριο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κροκίδης σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Μετά την συνάντηση ο κύριος Κροκίδης τόνισε χαρακτηριστικά:
«Είχα σήμερα την χαρά και την τιμή να επισκεφθώ και να συναντηθώ με τον Μητροπολίτη μας κ.κ Νεκτάριο, τον πνευματικό μας πατέρα και ποιμενάρχη μας και να ζητήσω την ευλογία του, με την ευκαιρία του δύσκολου, αλλά συνάμα και ωραίου αγώνα που θα διεξάγουμε εν όψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Μητροπολίτη μας για την συνάντηση αυτή, που έγινε σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και σκέψεις για σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία μας και την εκκλησία μας και κυρίως είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ ενδελεχώς για το τεράστιο εκκλησιαστικό, αλλά και θεάρεστο κοινωνικό έργο της Μητρόπολής μας.
Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης, εξέφρασα τις ευχαριστίες μου, είμαι βέβαιος και εκπροσωπώντας τους συμπολίτες μας, για το έργο και την προσφορά της Εκκλησίας της Κέρκυρας και της Μητρόπολης μας που αναδεικνύουν την πλούσια θρησκευτική και πνευματική κληρονομιά και παρακαταθήκη των νησιών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *