Ιδού η …«αντιπολίτευση» ,η ετερόκλιτη συμμαχία Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Ασπιώτης- Βάρελης- Πουλιάσης και οι άλλοι !

Ακόμα και για τα θέματα ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ-«ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» ,στέγαση υπαλλήλων αλλά και για το ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ η ετερόκλιτη συμμαχία …απείχε από δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι κ.κ Ασπιώτης Σπυρίδων και Ανεμογιάννης Χρήστος γνωμοδότησαν αρνητικά στην επιτροπή ποιότητας ζωής , ενώ στην οικονομική επιτροπή οι κ.κ Ασπιώτης Σπυρίδων -Βάρελης Σπυρίδων αποχώρησαν και ο κ. Σταμάτης Πουλιάσης απαξίωσε να παρευρεθεί. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση της ετερόκλιτης συμμαχίας και ο απαξιωτικός τρόπος που συνεχίζουν ν΄ αντιμετωπίζουν το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τα θέματα που χρήζουν λήψης καθοριστικών αποφάσεων για τη ζωή του τόπου και των πολιτών.

Ειδικότερα:

Α. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21 Απριλίου 2023 με θέμα: Ενοικίαση-αγορά κτιρίου μεταξύ 2000-3000 τμ για τη στέγαση του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ- «ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» και στέγαση υπαλλήλων…. η ετερόκλιτη συμμαχία δεν προσήλθε. Ματαιώθηκε η συνεδρίαση.

Β. Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 25 Απριλίου 2023 με θέμα :Ενοικίαση-αγορά κτιρίου μεταξύ 2000-3000 τμ για τη στέγαση του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ- «ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» και στέγαση υπαλλήλων…. η ετερόκλιτη συμμαχία δεν προσήλθε. Ματαιώθηκε η συνεδρίαση.

Γ. Στη Συνεδρίαση της Επιτροπής ποιότητας ζωής στις 0 2 Μαΐου 2023 για τη

Γνωμοδότηση για την Ενοικίαση-αγορά κτιρίου μεταξύ 2000-3000 τμ για τη στέγαση ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ-«ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» και στέγαση υπαλλήλων οι κ.κ. Ασπιώτης Σπυρίδων και Ανεμογιάννης Χρήστος ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Δ. Στη 14η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 0 2 Μαΐου 2023 με θέματα : Ενοικίαση-αγορά κτιρίου μεταξύ 2000-3000 τμ για τη στέγαση ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ-« ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» και στέγαση δημοσίων υπαλλήλων (βάσει συγκ/νης νομοθεσίας). Κατάρτιση όρων για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση ή αγορά ακινήτου για τη στέγαση του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ-«ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης για την αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Καρουσάδων, ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ οι κ.κ Ασπιώτης Σπυρίδων και Βάρελης Σπυρίδων ,ενώ ο κ. Σταμάτης Πουλιάσης απαξίωσε να παρευρεθεί.

Περιμέναμε να σοβαρευτούν.

Εδώ και τρία χρόνια έχουν επιδοθεί σ’ έναν «αγώνα» άκαρπης αντιπολίτευσης, ξεπερνώντας πολλές φορές κάθε όριο, ασκούν μια ισοπεδωτική και μηδενιστική αντιπολίτευση, υποσκάπτουν και λοιδορούν μια ενωμένη διοίκηση που στις τελευταίες εκλογές την εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας . Καταδεικνύονται καθημερινά αδύναμοι να διεκδικήσουν και πάλι την ψήφο των δημοτών του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας, παρά τις αντιξοότητες και έντεχνες τρικλοποδιές… ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ για την πρόοδο του τόπου και των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *