Γιώργος Καλούδης: Με Τόλμη και χωρίς Υποκρισία

Είναι εξαιρετική τιμή για μένα που ήμουν στη σκέψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. και επόμενου Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, που πιστεύει αδιαπραγμάτευτα στη δύναμη του λαού και στην ιστορικά ΕΔΡΑΙΩΜΈΝΗ δημοκρατική παράδοση της Κέρκυρας, ως υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας.
Είναι βαριά η ευθύνη που τελικά μου ανέθεσε για τον καθαρό δημοκρατικό και κερκυραϊκό λόγο μου με την ένταξή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κέρκυρας.
Νοιώθω το χρέος της ευθύνης και θα αγωνισθώ πάσει δυνάμει να ανταποκριθώ:
-Για να καταπολεμηθούν η ακρίβεια, η ανεργία , η ασυδοσία του τραπεζικού συστήματος και των κορακιών, το παρακράτος των παρακολουθήσεων, η αντιδημοκρατική Μητσοτακική συμπεριφορά των αθηναικών ΜΜΕ, η διαφθορά, η υποβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εγκατάλειψη της υπαίθρου (15 βουλευτικές έδρες μετακινήθηκαν από ακριτικές περιοχές στη πρωτεύουσα), η αποδυνάμωση των περιφερειών.
-Για δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία. Με απόλυτη στήριξη του ΕΣΥ.
-Για την επίλυση του μεγάλου εθνικού προβλήματος, του δημογραφικού με την πολυεπίπεδη και ολόπλευρη ενίσχυση των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών και της εργαζόμενης μητέρας.
– Με σκέψη και μέριμνα για τα ΑΜΕΑ, τους συνταξιούχους και τη τρίτη ηλικία.
-Με μέτρα κοινωνικής πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας.
-Για απόλυτη προστασία της α’ κατοικίας με επαναφορά του Φυσικού Δικαστή – Νόμος Λούκας Κατσέλη.
-Για μέτρα προστασίας και στήριξης της αλιείας , της κτηνοτροφίας, των επαγγελματιών, των μικρομεσαίων που συνθέτουν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας.
-Για τη νεολαία και τα αναγκαία έργα για τον αθλητισμό που μας χρωστάνε από το Ελλάδα 2004.
-Για τη προστασία του περιβάλλοντος.
-Για να καταργήσουμε την επονείδιστη ιδιωτικοποίηση του νερού που επέβαλε ο Μητσοτάκης.

-Για να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το αδιανόητο δυστύχημα στα Τέμπη που ισοδυναμεί με έγκλημα.

Για να δικαιωθεί και να καθιερωθεί η απλή και άδολη αναλογική ως το πιό δημοκρατικό αντιπροσωπευτικό εκλογικό σύστημα που μειώνει τη διαφθορά και δίνει τη δυνατότητα εκπροσώπησης σε όλες τις τάσεις της κοινωνίας, όπως συμβαίνει στις 22 από τις 27 Δημοκρατίες της ΕΕ.

Θαρσείν χρεί. Στη δική μου σκέψη ήταν και είναι πάντα τα ζωτικά συμφέροντα της Κέρκυρας.
Για να ξεκινήσουν τα κολλημένα αναγκαία μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κέρκυρας.

Με συναρπάζει να συμμετάσχω από τη πρώτη γραμμή του αγώνα για ανατροπή του αντιδημοκρατικού και παρακρατικού καθεστώτος Μητσοτάκη υπό την ηγεσία του χαρισματικού Αλέξη Τσίπρα, του ευγενέστατου, πράου, πολιτικού ανδρός που μπορεί να συνθέτει και αξίζει , πρέπει και μπορεί να ηγηθεί αποτελεσματικά σε μια κυβέρνηση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας που εκπροσωπούν τα δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα της πατρίδας μας.

Νίκη για ανατροπή και πολιτική αλλαγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *