Γιάννης Τρεπεκλής: Οι πολίτες κρίνουν, συγκρίνουν και αποφασίζουν

Σε ανακοίνωσή του ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων σημειώνει: «Με πρόσφατη ανακοίνωση λασπολογίας η κα Κράτσα κομίζει «ήθη» από την Ευρώπη από την οποία όμως δεν έφερε χρηματοδοτήσεις, έργα ή παρεμβάσεις.

Από την ανακοίνωσή της προκύπτει πως ενώ κατά τη θητεία της δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα των Ιονίων Νήσων, βρήκε άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με τα έργα Τρεπεκλή ως το 2014.

Η αλήθεια είναι ότι τα έργα του Δημάρχου Τρεπεκλή τα περπατάει σήμερα η κα Κράτσα στην Κέρκυρα. Ο Κερκυραϊκός λαός το ξέρει και για αυτό μας έδωσε ένα συντριπτικό ποσοστό την προηγούμενη Κυριακή.

Αυτή η ηχηρή απάντηση των πολιτών ακούστηκε και στα υπόλοιπα νησιά. Κατάλαβαν πως τα έργα Τρεπεκλή είναι πραγματικότητα. Δεν είναι «πινέζες». Τα βιώνει ο πολίτης και αλλάζουν την καθημερινότητά του. Και όπως στην Κέρκυρα, έτσι και στη Λευκάδα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη και όλα τα νησιά μας, επιθυμούν έργα πνοής και υποδομές. Επιθυμούν μια βελτίωση της καθημερινότητας που μπορεί να γίνει πράξη με τη γνώση και την τόλμη που διαθέτει ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας «Ιόνια Εποχή».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *