Σπύρος Κροκίδης: Δηλώνω παρών, με αποφασιστικότητα και τόλμη στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου»

Από το Σάββατο 22 Απριλίου η χώρα έχει εισέλθει και επίσημα στην προεκλογική περίοδο με καταληκτική ημερομηνία την 21η Μαΐου, όπου το βράδυ των εκλογικών αποτελεσμάτων η Νέα Δημοκρατία θα έχει κατακτήσει μια περιφανή νίκη, επ’ ωφελεία της πατρίδας και της Ελληνικής Κοινωνίας.
Ο Ελληνικός λαός, είμαι απολύτως βέβαιος, θα επιβραβεύσει τη διακυβέρνηση της χώρας 2019 – 2023 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, όπου με σχέδιο και αποφασιστικότατα, τέθηκαν οι βάσεις για μια νέα εποχή για την χώρα μας και τους πολίτες της.
Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, με επέλεξε ο Πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία, να δώσω το παρών και με τις δικές μου δυνάμεις να συνεισφέρω σε αυτή την κοινή προσπάθεια.
Ανταποκρίθηκα με θέρμη και ζέση, όπως έκανα σε όλη τη διαδρομή μου με στην ενασχόληση με τα κοινά, χωρίς υστεροβουλίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με γνώμονα μόνο την προσφορά στην συμπολίτισσα και τον συμπολίτη και για το καλό του τόπου. Από τα φοιτητικά έδρανα και την αυτοδιοίκηση στο Δήμο Παρελείων όπως με ρηξικέλευθες και καινοτόμες προσπάθειες επιχειρήσαμε να δώσουμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα της περιοχής και να αξιοποιήσουμε τις αναπτυξιακές της δυνατότητες.
Σε αυτή την πολιτική διαδρομή που χάραξα από τα νεανικά μου χρόνια και ανεξάρτητα το μετερίζι που κλήθηκα να συμμετάσχω, θα συνεχίσω να πορεύομαι με καθαρή ματιά, με τόλμη και σταθερή περπατησιά.
Σε αυτό το νέο «ταξίδι» προσκαλώ όλες και όλους, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες, γιατί όλοι μαζί μπορούμε. Το μέλλον δεν κατακτάται με απουσία, αλλά με την παρουσία και τον αγώνα όλων μας. Και είμαι βέβαιος ότι όπως εγώ αγαπώ την ευθύνη, έτσι και οι συμπολίτισσες μου και οι συμπολίτες μου θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα για να δούμε τα όνειρα μας για την πατρίδα μας και τον τόπο μας να παίρνουν σάρκα και οστά. Για να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας να ζήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο. Για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον των αυριανών γενιών με την συμμετοχή μας, τις ιδέες και τις αξίες που μας κληροδότησαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας.
Είναι μονόδρομος στις 21 Μαΐου 2023 να προχωρήσουμε μπροστά με τόλμη, με σταθερότητα, με αποφασιστικότητα για την Ελλάδα του μέλλοντός μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *