Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση του ApolloNordic στην Κέρκυρα.

Hκυρία NinaHornewall– CommercialDirectorApollo, συνοδευόμενη από τον κύριο Χρήστο Χρήστου – ContractManagerApollo, τηνκυρία ViktoriaAhlenius – RegionalManagerApollo, καθώς και τον DestinationManagerτηςDTSIncomingHellasμέλος του ομίλου τηςDERTouristikκύριο Νίκο Ασπιώτη.

Η κυρία Hornewall έκανε παρουσίαση  του TourOperatorApollo στην Σκανδιναβικήαγορά.Παρουσίασε τις προβλέψεις των αφίξεων για την σεζόν 2023 καθώς και τα σχέδια της εταιρείας για το 2024.Επίσης παρουσίασε και την καινούργια εταιρεία του ομίλου στην Ολλανδική αγορά που ξεκίνησε από το 2023.

Έγινε απονομή βραβείων στα ξενοδοχεία της Κέρκυρας που είχαν υψηλή βαθμολογία από τα σχόλια των πελατών για την σεζόν 2022.

Ξενοδοχεία κατά σειράν απονομής βραβείων:

NasosHotel, La Riviera Barbati, DelfiniaHotel, Marbella Corfu & Marbella Nido Suites & VillasκαιτοAngsanaCorfu.

Στην εκδήλωση εκτός των ξενοδόχων του προγράμματος του Apollo στην Κέρκυρα, παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κυρία Μερόπη Υδραίου συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού,κύριο Πάνο Βαρούχα, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, κύριο Σωκράτη Ανδριώτη, το Πρόεδρο Ξενοδόχων Κέρκυρας, κύριο Χαράλαμπο Βούλγαρη, και άλλοι καλεσμένοι από την AOCTA και τηνGoldairHandling.

  • Το APOLLONORDIC ανήκει στην DERTouristik του ομίλου της REWE, και είναι ο μεγαλύτερος TourOperator από Σκανδιναβία για την Ελλάδα προβλέποντας να μεταφέρει στην Ελλάδα για το 2023, πάνω από 450.000 επιβάτες και βάζοντας στόχο για το 2024 πάνω από 600.000.

Θα δοθεί έμφαση σεξενοδοχεία που έχουν αθλητικές δραστηριότητες.Ήδη το Apollo έχει μερικά τέτοια προϊόντα. Επίσης και σεξενοδοχεία που έχουν προτεραιότητα το Sustainability, την διατροφή και το design  καθώς η αγορά της Σκανδιναβίας δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά.

Κατά την παρουσίαση της, η κυρία NinaHornewall, έκανε πρόβλεψη12.000 επιβάτες για το 2023στην Κέρκυρα και οι στόχοι τηςεταιρείας, με προσθήκη νέων προϊόντων το 2024,είναι να έχει πάνω από15.000 επιβάτες.

Στόχος είναιεπίσης η ενίσχυση του προγράμματος της APOLLO στην Ολλανδική αγορά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *