Αυλαία για τις παραστάσεις της οπερέτας “Η θείτσα μας”

Ολοκληρώθηκαν  οι παραστάσεις της οπερέτας του Αλεξάνδρου Γκρεκ ” Η θείτσα μας” από τη «Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος».

Το άψογο αποτέλεσμα που ικανοποίησε το Κερκυραϊκό κοινό, υπήρξε η έκβαση μιας πολύμηνης προσπάθειας μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων, του Αρχιμουσικού μας, του μουσικού σώματος της ΦΕΜ, των σκηνοθετών, της χορωδίας Κερκυρας και του δυναμικού της, καθώς και της πληθώρας του ντόπιου και μη καλλιτεχνικού δυναμικού που συμμετείχε.

Ευχαριστούμε πολύ τους Μουσικούς μας για το αποτέλεσμα αυτό, τον Αρχιμουσικό μας Σωκράτη Άνθη, καθώς και όλους τους συντελεστές της παράστασης και συγκεκριμένα:

Τους σκηνοθέτες του έργου Δημήτρη Πακσόγλου και Τάσο Αλατζά.

Τις σοπράνο Έλλη Καρύδη και Δέσποινα Μουρατίδη , τους βαρυτονους Σωτήρη Τριάντη και Ανδρέα Γκούση, τον τενόρο Άκη Καλμούκη, τους ηθοποιούς Μαριέττα Σαββανή και Σπύρο Βέργη. Επίσης τους Εύα Καργιοφύλη, Χαρίκλεια Ψυχογυιού και Λευτέρη Αντωνιάδη. Τους χορευτές Μαρία Σακαρέλλου και Δημήτρη Ντάλλα.

Την χορογράφο Φλώρη Δανδόλου. Την ενδυματολόγο Πηνελόπη Μαμάλου.

Τον τεχνικό φωτισμού Μιχάλη Κάρλο. Την πιανίστα Μαριλένα Ελούλ, την μαέστρο της χορωδίας Χριστίνα Καλλιαρίδου και τους διδασκάλους Ναταλία Ντίνα και Αλκίνοο Παπαγιανέλλη. Την κομμώτρια Χριστίνα Κουλούρη και την μακιγιέζ Κατερίνα Σπάτουλα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στην Χορωδία Κέρκυρας, για την υπέροχη αυτή συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια αρμόζουν στον μπάσο και ηθοποιό Χρήστο Μπογδάνο, ο οποίος πραγματικά μας κατέπληξε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Θείτσας».

Τέλος, οι μεγαλύτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθυνθούν στο Κερκυραϊκό κοινό που, για άλλη μια φορά, αγκάλιασε μια προσπάθεια της «Μαντζαρος» την ενίσχυσε και την τίμησε με την παρουσία του, σε ένα κατάμεστο δημοτικό θέατρο για δυο συνεχόμενες μέρες.

Η «Μαντζαρος» με το υστέρημα της και με μια συνεχή και αέναη, τεράστια προσπάθεια, προσφέρει στον πολιτισμό της Κερκυρας, χάρη στην άκαμπτη θέληση των μουσικών της, των διδασκάλων της και των Αρχιμουσικων της.

Αυτό και θα συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *