Πεζόδρομος Ιακώβου Πολυλά: Να μπει τάξη πριν θρηνήσουμε θύματα

Η κατάσταση στον κατ’ ευφημισμό πεζόδρομο της Ιακώβου Πολυλά έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο. Στο σημείο που ο λαός λέει «δεν πάει άλλο». Μόνο πεζόδρομο δεν θυμίζει με τα σταθμευμένα μηχανάκι, τα διερχόμενα αυτοκίνητα, την πλήρη αναρχία που επικρατεί, κανονικό ξέφραγο αμπέλι, κάτω από «τη μύτη» των αρμόδιων οργάνων και της δημοτικής αρχής.

Τροχαία υπάρχει; Ή υπάρχει για να κόβει μόνο κλήσεις; Ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν ΄χει ακούσει τα παράπονα από τους διερχόμενους πεζούς που καθημερινά κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιτότητα, σε έναν «πεζόδρομο» που μόνο «διόδια»  δεν έχει. Έχουν γίνει έλεγχοι για το εάν υπάρχουν άδειες για τα παρκινγκ και την στάθμευση στην περιοχή; Συνάδει η λειτουργία αυτή με την λειτουργία του πεζόδρομου; Η δημοτική αρχή γιατί δεν παίρνει θέση; Γιατί σε άλλες περιπτώσεις δείχνει υπερευαισθησία και άλλες τις αγνοεί; Έχει δει κανείς την εικόνα στο συγκεκριμένο σημείο τις ώρες αιχμής. Αυτοκίνητα, μηχανάκια, πεζοί, μητέρες με καροτσάκια, ηλικιωμένοι και ευτυχώς που μας προστατεύει ο Άγιος. Ως πότε όμως;

Οι πεζόδρομοι στη Κέρκυρα συγκρίνονται αλήθεια με τους πεζόδρομους σε άλες πριοχές που δεν προστατεύονται και απο την Ουνέσκο; Όχι βέβαια.

Ερωτήματα θέτουμε και περιμένουμε να πάρουμε απαντήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *