Γιώργος Καλούδης: Με τα στοιχεία ομολογία της στη Δίκη κατά των Υπαλλήλων του Δήμου η απερχόμενη Δήμαρχος χρεοκόπησε και το Δήμο

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού “ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ” έκανε την εξής δήλωση:

1. Η απερχόμενη Δήμαρχος κ. Μερόπη Μυνχάουζεν-Υδραίου κάνει φιέστες ενώ δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα και δεδικασμένα στους δημοτικούς υπαλλήλους !

2.Ομολόγησε στο δίκη κατά των δημοτικών υπαλλήλων ότι χρεωκόπησε και τον Δήμο. Προηγήθηκε με τη ΔΕΥΑΚ. Επισυνάπτω τους κατατεθέντες ισχυρισμούς της στη δίκη ότι διαθέτει ταμείο μόνον…47.185 ευρώ, ενώ έπρεπε κατά νόμο να είχε ταμείο για τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές τουλάχιστον δύο μηνών ! Αντικοινωνική στάση που απαξιώνει τον Δήμο όταν συμπεριφέρεται με ανάλγητο τρόπο στους στυλοβάτες του, στους εργαζόμενους. Δεν έκανε ποτέ οικονομικό απολογισμό. Ο Δήμος δεν έχει προυπολογισμό. Η ΔΕΥΑΚ δεν έχει ισολογισμούς από το 2011 !

3,Επιδίδεται σε ασύστολα ψεύδη, Ακόμα και για πασίδηλα γεγονότα του χθες. Ως Βαρώνη Μυνχαόυζεν.

4.Και είχε το θράσος της αλλαζονικής εξουσίας Μητσοτάκη να μιλήσει και εναντίον μου από την … ορθογραφία της λέξης χρεωκοπία μέχρι ποινικά αδικήματα εξ αιτίας του αγώνα μας για διαφάνεια και κατά της διασπάθισης και κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος μέσω κυρίως μέσω των εκατοντάδων ή χιλιάδων απευθείας αναθέσεων. Σε Δήμο και ΔΕΥΑΚ.

5. Η παραβατικότητά της βαρώνης ξεκίνησε από τη 1η μέρα της δημαρχίας της με τους παράνομους ορισμούς Αντιδημάρχων. Και συνεχίζεται ασύδοτα μέχρι σήμερα με τους εργαζόμενους που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία (αφού για ένα χρόνο τους έχει αφήσει χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας, για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων) και συνεχίζει με τις παράνομες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και ΕΠΖ..
Ερωτάται: Γνωρίζει νομικά και παραβαίνει τους νόμους από δόλο ή δεν γνωρίζει να διαβάζει τους νόμους ;

6.Ναι , Να ξεκινήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ εισαγγελική έρευνα, με βάση τις προηγούμενες δηλώσεις μας για διασπάθιση και κατασπατάληση του χρήματος των Κερκυραίων με τις άπειρες απευθείας αναθέσεις ! Να ανακοινώσει το αυτονόητο που ζητάμε εδώ και δύο χρόνια για κάθε απευθείας ανάθεση σε Δήμο και ΔΕΥΑΚ : Έργο-εργολάβος-ποσό-λόγος απευθείας ανάθεσης αντί δημοπρασίας-σε ποια φάση το κάθε έργο- εάν έπεσαν τα χρήματα όπως έπρεπε σε κάθε έργο και ποιοι σύμβουλοι το παρέλαβαν, για να ελέγξουμε και εμείς και οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και η εισαγγελική αρχή (όπως επιβάλλει ο ρόλος της αντιπολίτευσης στη δημοκρατία) εάν έγιναν σωστά

7. Για τη «κατηγορία» της ότι η λέξη χρεωκοπία γράφεται με ο, ας μιλήσουν αυθεντικά οι λεξικογράφοι:
Λεξικό Μπαμπινιώτη σελ. 2157: «χρεωκοπία και χρεοκοπία. Χρεωκοπώ και χρεοκοπώ»
Λεξικό Ακαδημίας Αθηνών σελ. 299 «χρεοκοπία και χρεωκοπία»
Εάν δεν ξέρει καλά γράμματα καλύτερα να σιωπά η κ. Υδραίου:

8.Η ίδια η παράταξή της, η δεξιά, τη θεωρεί αποτυχημένη και γι΄αυτό κατεβάζει ως αντίπαλό της τον συν-μέντορά της κ. Στέφανο Πουλημένο.

9.Όταν σε 1 ½ μήνα έχουμε βουλευτικές εκλογές και το κόμμα της δεν έχει ανακοινώσει ψηφοδέλτιο και ασχολούνταν οι βαρώνοι Κέρκυρας της Ν.Δ. να κλαδέψουν τον κ. Κλαδά. Μπορεί αλήθεια να ομιλεί σοβαρά για ανακοίνωση αυτοδιοικητικών ψηφοδέλτιων πριν τις βουλευτικές ;

10. Εάν έχει μνήμη μερμηγκιού να της θυμήσουμε ότι ο Γιώργος Καλούδης το 2010 και το 2014 ηγήθηκε ψηφοδελτίων σε 13 νησιά της Επτανήσου. Και τα ποσοστά του στη Κέρκυρα ήταν 20% . Με όλα τα κόμματα contra. Και με κάποιο που μοίραζε μαύρες σακκούλες γιατί ήταν αντιμνημονιακός και πρώτη προτεραιότητα είχαν τότε οι υπογράψαντες τα επαίσχυντα μνημόνια να επικρατήσουν οι μνημονιακές δυνάμεις που κατέστρεψαν και υποδούλωσαν τη πατρίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *