Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στη Δ.Ε Παρελίων

Η Κέρκυρα προχωρά μπροστά με έργα. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων προχωρά στην υλοποίηση έργων συντήρησης του οδικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Παρελίων.
Η σχετική σύμβαση του έργου υπογράφηκε χθες από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, παρουσία του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Καλόγερου.
Το έργο περιλαμβάνει επισκευή οδοστρωμάτων, λακκουβών και παρεμβάσεις συντήρησης των δρόμων. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπεγράφη η σύμβαση συντήρησης του οδικού δικτύου στην Δ.Ε. Φαιάκων ενώ ακολουθούν οι υπογραφές συμβάσεων για τη συντήρηση των δρόμων στις Δημοτικές Ενότητες Παλαιοκαστριτών και Αχιλλείων.
Η Δήμαρχος Μ.Υδραίου σε δήλωση της επισημαίνει: «Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Η βελτίωση του οδικού δικτύου συνδέεται με τη βελτίωση της εικόνας του τόπου μας αλλά και με την οδική ασφάλεια. Ο Δήμος, στο δημοτικό οδικό δίκτυο που αποτελεί αρμοδιότητα του και μπορεί να κάνει παρεμβάσεις, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να προχωρά σε έργα συντήρησης και ανακατασκευής.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *