ΤΩΡΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας και αποκλεισμός της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης από ΣΠΕ και ΕΛΜΕ

Σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΠΕ αυτή την ώρα πραγματοποιείται παράσταση διαμαρτυρίας –αποκλεισμό των ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Π.Ε. και Δ.Ε. Κέρκυρας με αιχμή το ζήτημα της άμεσης μονιμοποίησης όλων των δόκιμων εκπαιδευτικών και την ατομική αξιολόγηση. Κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας για τη συμμετοχή των συναδέλφων στην κινητοποίηση (13:00 έως 16:00).
Επίσης θα κολουθησουν: Κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, με την πραγματοποίηση πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα. Στην Κέρκυρα μαζί με την ΕΛΜΕ Κέρκυρας και την Ένωση Γονέων: Απεργιακή Συγκέντρωση, 11π.μ., στα Γενικά Λύκεια.
Κήρυξη απεργίας-αποχής από όλες τις εξωδιδακτικές διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης και της αξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Σε κάθε περίπτωση η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Π.Ε. Κέρκυρας κηρύσσει Απεργία-Αποχή από εξωδιδακτικές διαδικασίες υλοποίησης της αξιολόγησης και εξουσιοδοτεί το Δ.Σ. να την υλοποιήσει εφόσον και όποτε χρειαστεί, με σχετικό εξώδικο.
Κήρυξη στάσεων εργασίας από τη Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους Εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αξιολογούμενων συναδέλφων/ισσών με τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου ώστε να μη υλοποιηθούν οι διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης.
Καμιά ανάρτηση στον ηλεκτρονικό φάκελο αξιολόγησης
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον Συντονισμό εκπαιδευτικών σωματείων σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *