Πρωτάθλημα Α2 γυναικών Χάντμπολ: ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 21-22

Σε έναν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνα ο Κερκυραϊκός ΓΣ ηττήθηκε από την φιλοξενούμενη ομάδα του Εθνικού Κοζάνης με σκορ 21-22, αφού το καλό πρώτο ημίχρονο- προηγήθηκε 14-11-δεν ήταν αρκετό για θετικό αποτέλεσμα. Έτσι έληξε η πρωτη φάση του πρωταθλήματος με την Κοζάνη και το Αμύνταιο να συναντούν Προσοτσάνη και Γιαννιτσά για μια θέση στην μεγάλη κατηγορία και τον Κερκυραϊκό , σε διπλές συναντήσεις με Σταυρούπολη, Βορέα Αλεξανδρούπολης και Νάουσα να διεκδικεί την τιμητική 5η θέση στην Α2 εθνική κατηγορία.
Σχετικά με τον αγώνα αλλά και με την φετινή χρονιά ο προπονητής και γενικός συντονιστής του τμήματος στον ιστορικό σύλλογο, κος Πέρρος δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ τον αγώνα κύρια για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας. Μας άφησαν οι δυνάμεις όμως στο β ημίχρονο και σε κρίσιμα σημεία δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια ειδικά προς το τέλος του αγώνα. Έλειπαν πολύ από την ομάδα η Μπίμπα, η Σκουρτάϊ, η Πλασκασοβίτη και η Ξενίδου που για διαφορετικούς λόγους η καθεμία δεν μπορούσε να συμμετάσχει και ελπίζω στην Β φάση να είναι παρούσες και μάχιμες. Ξέρετε, αγωνιζόμαστε σε μια ερασιτεχνική κατηγορία με επαγγελματικές υποχρεώσεις και είναι συγκινητικό να βλέπεις παράδειγμα μαμά να έρχεται με τα μικρά παιδιά στο γήπεδο για να προπονηθεί! Με τέτοιες νοοτροπίες έχει μέλλον το Κερκυραϊκό γυναικείο χάντμπολ , κάτω από όποια σημαία εκφράζεται. Σαν σύλλογος θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με ανταγωνιστικό πνεύμα παρά την οικονομική δυσπραγία, επακόλουθο και των δαπανηρών μετακινήσεων λόγω της νησιωτικότητας μας την οποία δυστυχώς και η πολιτεία (υπ αθλητισμού) και η ομοσπονδία μας δεν έχουν λάβει υπόψη τους, γεγονός που δεν θα αποτελεί παραχώρηση ή ιδιαίτερη μεταχείριση και δεν πρέπει να είναι ούτε καν αίτημα..αλλά υποχρέωση πολιτείας και ομοσπονδίας σύμφωνα και με την ευρύτερη κοινοτική αντιμετώπιση και των νησιωτικών και των ορεινών περιοχών. Θέλουμε αποκέντρωση??? Η αθλητισμό μόνο στο λεκανοπέδιο άντε και στην συμπρωτεύουσα! Τέλος πάντων προχωράμε και βλέπουμε την επόμενη μέρα. Στον αγώνα πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής νεαρά κορίτσια και αυτό είναι ελπιδοφόρο και πολύ καλή η πρώτη εμφάνιση της Βέττα Ραφαήλιας που ήλθε με μεταγραφή τον Δεκέμβρη από την Κοζάνη»
Πεντάλεπτα 2-3,4-5,5-7,8-8,11-10 και 14-11 ημίχρονο . 15-13,16-15,18-19,18-20,20-21και τελικό 21-22.
Οι δίλεπτες 5-5 και τα πέναλτι 1/1 και 5/6
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ: [Ευρυπίδης Χαραλαμπίδης], Ιωάννου 6, Τσαλαβούτα, Μάμαλου1, Βαρζακάκου, Πουλημένου , Καρβούνη 1, Μ Κούρκουλου 6 , Σκορδίλη, Βλάχου 1, Κοντούλη, Χρ.Κούρκουλου 3, Βέττα 3,
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Παπαδόπουλος Κώστας) Φλώρου Β 2, Γκιάτα Π 6, Χατζησαββίδου3, Τότσκα, Σιάτρα, Κωτίδου 2, Πατιού 1 , Καραγιαννίδου 7, Χατζηθεωδορίδου, Ασλανίδου Ε 1, Φλώρου Ε, Ασλανίδου Σ, Δινοπούλου, Αθανασιάδου,
Διαιτήτευσαν Μαυρίδης Π (Βέροιας)- Τομίδης Ι(Κοζάνης)
Μαζί με την γυναικεία ομάδα της Κοζάνης ταξίδεψαν τμήματα υποδομών ( Παγκορασίδες Α &Β ) που έδωσαν φιλικά παιγνίδια με τις ομάδες του Κερκυραϊκού στο κλειστό των Λυκείων, μετά από παρέμβαση του προέδρου της Δ/βαθμιας επιτροπής παιδείας και την συναίνεση της ΚΕΦ διότι δεν υπήρχαν ώρες στο κλειστό του ΕΑΚ . Τις ομάδες υποδέχθηκαν και δεξιώθηκαν οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητριών του ΚΓΣ.
Επίσης διεξήχθη η κλήρωση για την β φάση του πρωταθλήματος β εθνική ανδρών με τον Κερκυραϊκό να αγωνίζεται εκτός έδρας την 1η αγωνιστική με τον Μακεδόνα Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *