Δεκτή (;) έκανε η Αποκεντρωμένη την προσφυγή των Δημοτικών Συμβούλων για την ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Αποκεντρωμένη έκανε δεκτή την ένσταση των Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι προσέφυγαν κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας να αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων της δημοτικής ενότητας Κερκυραίων σε ιδιώτη για τα επόμενα 2+1 χρόνια έναντι 6 εκατομμυρίων περίπου.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη απόφαση είχαν αντιδράσει και οι εργαζόμενοι ενώ η ΠΟΕ-ΟΤΑ  σημείωνε ότι: «Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (Ο.Ε.),  να εγκρίνει την ανάθεση για 2+1 χρόνια των εργασιών αποκομιδής των απορριμμάτων, πλύσης κάδων και χειρωνακτικού καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων σε ιδιώτες, ενέχει χαρακτηριστικά σκανδάλου, καθώς ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων και το απαραίτητο προσωπικό έχει, και τον απαιτούμενο μηχανολογικό διαθέτει. Εύλογα λοιπόν προκαλείται το ερώτημα, ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (Ο.Ε.);».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *