Ο Γιώργος Καλούδης ζητά κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου για τοποθέτηση αγάλματος του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, δολοφόνου του Ιωάννη Καποδίστρια

Ζωντανή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μόνον για συζήτηση 2 ψηφισμάτων με θέματα: 1ο)Ειρήνη εδώ και τώρα- Άμεση κατάπαυση του πολέμου στη Μέση Ανατολή-άμεση Ίδρυση και αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους. Διοργάνωση συγκέντρωσης.

2Ο ) Έντονη Διαμαρτυρία προς το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, για τη προκλητική για τη Δημοκρατία απόφασή του για τοποθέτηση αγάλματος του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, δολοφόνου του Ιωάννη Καποδίστρια, στη πλατεία Μπακογιάννη δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Έχει τοποθετηθεί και είναι καλυμμένο ενόψη «αποκαλυπτηρίων» !!!

Το θέμα δημοσιοποίησε ο Πρόεδρος της Κερκυραικής Ένωσης Πειραιά κ. Δημήτρης Μουζακίτης με αναρτήσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του.

Και τα δύο ψηφίσματα πρέπει να λάβουν τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα, ακόμη και με καταχωρήσεις στον Αθηναικό Τύπο !

Τα 74 θέματα για τα οποία ζητά υφαρπαγή αποφάσεων (δια τηλεδιασκέψεως και κατεπείγουσας συνεδρίασης ) η απερχόμενη δημοτική αρχή, δια μέσου του Προέδρου της, είναι θέματα που χρήζουν συζήτησης σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κακή ημέρα από το πρωί φάνηκε για τον κύριο Δημήτριο Μεταλληνό , πριν τον προτείνει η απερχόμενη Δήμαρχος κυρία Υδραίου ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου: Από τον Αύγουστο 2019 όταν είχε (συν)υπογράψει, ως διδάσκων του Ιονίου Πανεπιστημίου,(οποία ντροπή για το ΙΠ) ακροδεξιάς υφής κείμενο υπέρ της ασυλίας του Μητροπολίτη Μόρφου που είχε κηρύξει ότι «οι ομοφυλόφιλοι δημιουργούνται όταν η έγκυος γυναίκα κάνει πρωκτικό σεξ» ! ! !

Ακολούθησαν 4 χρόνια σκόπιμης υποτίμησης, προσβολής και υποβάθμισης του Δημοτικού Συμβουλίου και ακροδεξιάς ρητορικής από τον κ. Μεταλληνό, όργιο απευθείας αναθέσεων σε Δήμο και ΔΕΥΑΚ και οι περισσότερες ακυρωθείσες παράνομες αποφάσεις όλων των εποχών. Με τη συνεργία των 2 καναλαρχών που τέλη του 2019 έπαυσαν αιφνιδίως τη δημοκρατική παράδοση 30 ετών να μεταδίδουν ζωντανά τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και στέρησαν έτσι τη δυνατότητα του Κερκυραικού Λαού να βλέπει, να παρακολουθεί και να συγκρίνει ποιοι υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και ποιοι ιδιωτικά συμφέροντα (ενίοτε άνομα) ! ! !

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ

Επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *