Γιώργος Καλούδης: “Θα συμμετάσχουμε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε εξέλιξη συζητήσεις με προσωπικότητες και κόμματα”

Την απόφαση του να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο εξέφρασε για μια ακόμα φορά μιλώντας στην εκπομπή “ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ” Γιώργος Καλούδης:

“Έχω ήδη ανακοινώσει τη βούληση να συμμετάσχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο κεντρικής Κέρκυρας, ήδη εξυφαίνεται και ένα μέτωπο συνεργασιών και συμμαχιών. Κατ’ αρχάς υπάρχει συμφωνία με τον Χρύσανθο Σαρλή και την παράταξη του και γίνονται συζητήσεις και με γενικότερους μαζικούς και πολιτικούς χώρους, αλλά και με δυο κόμματα. Με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει απόφαση της Κ.Ε η οποία μιλάει για ευρύτερες συμμαχίες. Εγώ θα είμαι υποψήφιος ούτως ή άλλως γιατί το έχουμε πάρει απόφαση και το έχουμε ήδη ανακοινώσει. Από εκεί και πέρα γίνονται ευρύτερες συζητήσεις για να δούμε όπου υπάρχουν συγκλίνουσες απόψεις και πολιτικά και ιδεολογικά και κυρίως Κερκυραϊκά. Πρέπει να δυναμωθεί η αποκέντρωση και η αυτοδιοίκηση, αν δεν δυναμωθεί η αποκέντρωση, εάν στους Δήμους δεν έρθουν εξουσίες και τα χρήματα που απαιτούνται, παράδειγμα για τα σχολικά κτήρια, βέβαια στο Δήμο κεντρικής Κέρκυρας υπήρχαν τα χρήματα και δεν τα αξιοποιήσαμε και έχουμε την ντροπή της Κέρκυρας που λέγονται προσφυγικά παραπήγματα. Δεν είναι ντροπή για την Κέρκυρα και τον πολιτισμό της τα λάτινα στον 21ο αιώνα;”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *