Eurowings | Σε επίπεδα 2019 το πρόγραμμα πτήσεων το 2023 – Η Ελλάδα στους top προορισμούς της

Σε επίπεδα προ κορωνοϊού αναπτύσσεται το εφετινό πρόγραμμα πτήσεων της θυγατρικής της Lufthansa, Eurowings, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα πετά σε περίπου 140 προορισμούς σε 37 χώρες από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Οκτωβρίου, με περισσότερα από 380 δρομολόγια. Αυτό σημαίνει ότι η Eurowings θα συνεχίσει αδιάκοπα την ταξιδιωτική σεζόν του 2019, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το πρόγραμμα πτήσεων επικεντρώνεται στους τρεις πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία. Κορυφαίος προορισμός είναι και πάλι η Μαγιόρκα με σχεδόν 400 πτήσεις την εβδομάδα.

Αυξημένα νέα δρομολόγια υπάρχουν από το Βερολίνο. Το Αλικάντε, η Αττάλεια, το Γκέτεμποργκ, το Γκρατς, το Ελσίνκι, η Ίμπιζα, η Κοπεγχάγη, η Λάρνακα, η Μάλαγα, η Νίκαια, η Ρόδος και η Ζάκυνθος περιλαμβάνονται στα δρομολόγια από το Βερολίνο. Οι προορισμοί Μπέργκεν και Ταγγέρη προστέθηκαν από το Ντίσελντορφ, ενώ υπάρχουν πτήσεις για Βαλένθια από Κολωνία/Βόννη. Νέες πτήσεις έχουν προγραμματισθεί από Αμβούργο προς Γκρατς και από Στουτγάρδη προς Στοκχόλμη.

Η προσφορά επεκτάθηκε επίσης στις μη γερμανικές βάσεις στο Γκρατς, την Πράγα και τη Στοκχόλμη.

ΠΗΓΗ:tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *