Γιώργος Καρύδης: Η απομάκρυνση του ψυχίατρου Πέτρου Αργίτη εντάσσεται στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση πιστή στην ακραία νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική που πρεσβεύει και ασκεί, μεθοδεύει και την ουσιαστική κατάργηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Κι αυτό προκειμένου να οδηγήσει τη δημόσια υγεία σε ιδιωτικό καθεστώς.
Ο διορισμένος από την κυβέρνηση διοικητής του ΝΣΚ κ. Ρουμπάτης και η διοίκησή του πλήρως υπάκουοι στην κυβερνητική γραμμή αποφάσισαν να μην ανανεωθεί η σύμβαση του ψυχίατρου Πέτρου Αργίτη αποδυναμώνοντας και υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τη δημόσια υγεία στην Κέρκυρα.
Έτσι επιβεβαιώνεται για μια ακόμη το βάσιμο του αιτήματος πλείστων φορέων της Κέρκυρας, που ζητούσαν την απομάκρυνση του κ. Ρουμπάτη. Επομένως σήμερα η αντικατάστασή του είναι πιο επείγουσα και αναγκαία.
Εμείς για μια ακόμη φορά δηλώνουμε την αφοσίωσή μας στο ΕΣΥ και τη συμμετοχή μας σε οποιοδήποτε αγώνα για την προστασία και την ενίσχυσή του δεδομένου ότι η υγεία είναι κορυφαίο δημόσιο αγαθό και είναι ανεπίτρεπτο και αντικοινωνικό το ξεπούλημά της σε ιδιωτικά συμφέροντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Παράταξης
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *