Την βρήκε την πατέντα ο κυρ – Τάκης. Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

Σε ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Θάνος Τζήμερος σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Θεοδωρικάκου τονίζει τα εξής;
Ο κος Τάκης, συνηθισμένος στις πρακτικές του ΚΚΕ, την βρήκε την πατέντα: δεν έχεις δήμαρχε/ περιφερειάρχη απόλυτη πλειοψηφία στο δημοτικό ή το περιφερειακό συμβούλιο και δεν μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις; Κανένα πρόβλημα! Φτιάξε επιτροπές, κάνε πάσα τα θέματα εκεί, και θα σου δώσω εγώ πλειοψηφία στις επιτροπές, με 60%! Χουβαρδάδικη! Μ’ έναν νόμο κι ένα άρθρο. Και μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, διότι νοθεύει την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος. Κανένας από την κυβέρνηση δεν το σκέφτηκε. Ούτε η ουρανομήκης νομική μορφή που ακούει στο όνομα Γεώργιος Γεραπετρίτης και τον έχει από δίπλα ο Κυριάκος για “βαρύ γιατρικό” σκέφτηκε ότι “κάτι δεν κάθεται καλά εδώ”. Κάποιοι (Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Προτεραιότητα στον Πολίτη” της Βέροιας και Κωνσταντίνος Τροχόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης) προσέφυγαν στο ΣτΕ το οποίο έβγαλε απόφαση – καταπέλτη για τον κο Τάκη και τη ΝΔ συνολικά, διότι οι βουλευτές της ψήφισαν αυτόν τον νόμο – έκτρωμα, με τις ευλογίες του ΠΘ. Ο κος Τάκης ψέλλισε μερικά ακατανόητα, του τύπου, δεν ξέρω τι ήταν ο νόμος, αλλά λειτουργούσε και παιρνόντουσαν αποφάσεις. Εμ, βεβαια, με 60% δεν θα λειτουργούσε; Σαν να λέει ο κλέφτης “δεν ξέρω αν ήταν παράνομα αυτά που έκανα, αλλά είχαμε λεφτά στο σπίτι”!
Δείτε, γκουγκλάροντας, πώς τα φερέφωνα της ΝΔ προβάλλουν την απόφαση του ΣτΕ. Δεν αναφέρουν την αντισυνταγματικότητα του νόμου αλλά τη δήλωση του κου Τάκη! Με τι μούτρα; Έτσι είναι, γαλαζαίοι σύντροφοι. Όταν μιμείσαι τις πατέντες του ΣΥΡΙΖΑ γίνεσαι “χλεύη των ηττημένων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *