Ματαιώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 11.11.2022 ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άλσους Γαρίτσας κ. Αλέξανδρος Βέργης – κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της 27ης Συνεδρίασής μας (ειδικής) – κατέθεσε στο Προεδρείο και στους παρόντες Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων αίτημα στο οποίο αναφέρονται τα εξής: “Αγαπητέ Πρόεδρε, Παρακαλούμε όπως αναβληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 14/11/22 που αφορά το Άλσος της Γαρίτσας, επειδή έχουμε αναθέσει σε ειδικό γεωπόνο μελετητή την καταγραφή των ξερών και επικίνδυνων δένδρων. Τα αποτελέσματα αναμένονται στο τέλος του μήνα Νοεμβρίου”.

Αφού ενημερώθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κυρίως οι παρόντες αιτούντες για τη διεξαγωγή της σημερινής ειδικής Συνεδρίασης (28η) του Δημοτικού μας Συμβουλίου με θέμα “Λήψη απόφασης για προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα του Άλσους της Γαρίτσας με απένταξη του γήπεδου σκέιτμποουρντ και μη κοπή δένδρων» (Εισηγητές οι Επικεφαλής των Παρατάξεων που κατέθεσαν το αίτημα σύγκλησης της παρούσας Συνεδριάσεως, κατόπιν του υπ’ αριθμόν 40512/20.10.2022 έγγραφου αιτήματος των Παρατάξεων «Κέρκυρα να Ζεις», «Πρώτα η Κέρκυρα» και «Κερκυραϊκή Αναγέννηση» και το υπογεγραμμένο από δεκαεννέα (19) Δημοτικούς Συμβούλους εκ των Παρατάξεων «Κέρκυρα να Ζεις», «Πρώτα η Κέρκυρα», «Κερκυραϊκή Αναγέννηση», «Η Κέρκυρα Ψηλά» καθώς και τους Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους Αγγελική Ρίγγα και Σπυρίδωνα Ρίγγα (το οποίο κατέθεσε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης – Τηλέμαχος Βασιλάκης) και υποστηρίζει η Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων”, αποφασίστηκε ομόφωνα η ματαίωσή της.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, προγραμματίζεται για μετά την Πέμπτη 24.11.2022, λόγω αντικειμενικών συνθηκών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *