Θεατρική παράσταση με…ομπρέλες

Έγινε κι αυτό!

Πριν από λίγες μέρες η Κερκυραϊκή Θεατρική Σκηνή ανέβασε με πολύ μεγάλη επιτυχία στη νέα σκηνή του δημοτικού μας θεάτρου, το θεατρικό έργο του Μάρτιν Μακ Ντόνα, σε σκηνοθεσία της Νοτας Δαρμανή, η Βασίλισσα της Ομορφιάς.
Η Θεατρική αυτη παράσταση δέχθηκε τις εξαιρετικές κριτικές του κοινού τόσο για την σκηνοθετική επιμέλεια, οσο και την εξαιρετική ερμηνεία των Κερκυραίων ερασιτεχνών ηθοποιών.
Να υπενθυμίσω ότι η φετινή ηταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Κερκυραϊκή Θεατρική σκηνή ανεβάζει αυτο το έργο, λογω της μεγάλης συμμετοχής του θεατρόφιλου κοινού της Κέρκυρας.

Μέχρις εδώ ολα καλά και…Άγια.

Ελα όμως που οι συντελεστές της παράστασης, παρέλειψαν νά υπολογίσουν την ανικανότητα των υπευθύνων για τη συντήρηση του Δημοτικού Θεάτρου, αλλά και τις κακές καιρικές συνθήκες.
Και έγινε το..μοιραίο!

Ξεκίνησε λοιπόν η παράσταση, το κοινό θαύμαζε τις ερμηνείες των ηθοποιών και κάποια στιγμή άνοιξαν οι ουρανοί, όπως άλλωστε συνηθίζεται στο νησί μας και ξεκίνησε η βροχή.
Οι θεατές όπως ήταν απορροφημένοι απο την εξέλιξη του έργου άκουγαν τις σταγόνες της βροχής να πέφτουν χωρις να δίνουν ιδιαίτερη σημασία, στριφογύριζαν ανήσυχοι στις καρέκλες τους, μέχρι που διαπίστωσαν ότι μαζί με τους ουρανούς, “ανοιξε” και η στέγη του θεάτρου.
Διαπίστωσαν έντρομοι οτι η βροχή περνούσε τη στέγη και έφτανε μέχρι την πλατεία της θεατρικής σκηνής.

Οι θεατές για να προφυλαχτούν απο τη βροχή στριμώχνονταν στο ένα τμήμα της πλατείας η έβγαιναν έξω, κάποιοι μάλιστα οι πιο προβλεπτικοί άνοιγαν τις ομπρέλες τους.

Θεατρική παράσταση λοιπόν με ομπρέλες.

Στο νησί του πολιτισμού με ετοιμόρροπο τον φοίνικα, με το θέατρο Νικος Κούρκουλος σε εγκατάλειψη, με το θέατρο του Μον Ρεπό να θυμίζει το γεφύρι της Άρτας, εχει απομείνει το δημοτικό θέατρο σε κακή και μαύρη κατάσταση για να μας θυμίζει τις παλιές δόξες του Σαν Τζιάκομο.
Πίστευα όμως οτι αυτή η μικρη σκηνή, η πρόχειρα φτιαγμένη στο φουαγιέ του Δημοτικού μας θεάτρου, δεν ζητά πολλα για να μπορεί να λειτουργήσει αξιοπρεπώς.

Διαψεύστηκα όμως. Βλέπεις οι σέλφι φωτογραφίες δεν αφήνουν χρόνο στους υπεύθυνους για την συντήρηση του.

Γι αυτό την επομενη φορά φροντίστε να έχετε και την ομπρέλα μαζί σας.
Η τουλάχιστον ένα μικρό αδιάβροχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *