Σωματείο  εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας: “Ένα χαμένο ασθενοφόρο χαμένο μέσα από τα χέρια μας;”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο  Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας σχετικά με τη δωρεά ενός ασθενοφόρου το οποίο όμως δεν  θα προστεθεί στη δύναμη των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ της Κέρκυρας. Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Σήμερα 19/10 2022 η 7η Περιφέρεια ΕΚΑΒ παρέλαβε ένα ασθενοφόρο από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας μετά από παραχώρηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ΥΠΑ προς το ΕΚΑΒ.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας έχει αναφερθεί επανειλημμένως στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τα ασθενοφόρα οχήματα στο νησί μας και ζητάμε το όχημα που βρισκόταν επί σειρά ετών στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας να μείνει στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας βοηθώντας σημαντικά τις ανάγκες του τομέα.
Ζητάμε τη στήριξη των Βουλευτών του νησιού καθώς και της τοπικής Αυτοδιοίκησης στο θέμα αυτό και να μην επιτρέψουμε να μεταφερθεί το ασθενοφόρο σε άλλο μέρος.
Σε ερώτηση μας δε προς την διοίκηση της έβδομης Περιφέρειας ΕΚΑΒ για το αν προτίθεται η Περιφέρεια να προσθέσει το ασθενοφόρο στη δύναμη του τομέα Κέρκυρας δεν λάβαμε καμία απάντηση. Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για το ποιο θα είναι το μέλλον του ασθενοφόρου και πού θα καταλήξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *