Αυξάνεται ο προϋπολογισμός για την προμήθεια των 18 Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ από την ΠΙΝ

Την περασμένη εβδομάδα έφθασε στη Διαχειριστική Αρχή το τεχνικό δελτίο για την προμήθεια των 18 ασθενοφόρων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Όπως είπε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Μελίτα Ανδριώτη η οποία μίλησε στο ραδιόφωνο του Lifenews 102.9  και στην εκπομπή «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΩΣΗ»  η διαδικασία της προμήθειας και ο διαγωνισμός γίνεται από την κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Όμως κρίθηκε αναγκαία η αύξηση του προϋπολογισμού, μια απαραίτητα διαδικασία για να προχωρήσει ο διαγωνισμός. Η κυρία Ανδριώτη τόνισε ότι παρέλαβαν από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή το έργο με προϋπολογισμό περίπου 700 χιλιάδες ευρώ, αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενοφόρων προς προμήθεια στα 18 ο προϋπολογισμός έφθασε στο 1,33 εκατομ. Ευρώ περίπου, αλλά λόγω των τελευταίων ανατιμήσεων κρίθηκε αναγκαία η αύξηση του και τώρα η διαδικασία αυτή προωθείται από την διαχειριστική αρχή.

Επίσης όπως είπε η κυρία Ανδριώτη προχωρά και η προγραμματική σύμβαση για την έγκριση παρεμβάσεων και  επισκευής στο κτήριο του ΕΚΑΒ του τομέα Κέρκυρας ύψους 30.000 χιλιάδων ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *