Αντάμωμα Ελληνογεωργιανού Πολιτισμού στη Κέρκυρα

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών θα πραγματοποιήσει το διήμερο 27 και 28 Ιανουαρίου 2024 εκδηλώσεις με θέμα Αντάμωμα Ελληνο – Γεωργιανού Πολιτισμού στην Κέρκυρα σε συνεργασία με το Γεωργιανό Πολιτιστικό κέντρο ΄’CAUCASUS ΄΄ καθώς και την Γεωργιανή Πρεσβεία στην Ελλάδα .

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα έναρξης 19:45
θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κέρκυρας μουσικοχορευτική βραδιά με την συμμετοχή των : Γεωργιανό Πολιτιστικό Κέντρο ‘’ CAUCASUS’’ , το Μουσικό Σύνολο Γεωργιανού Παραδοσιακού Τραγουδιού ‘’MARTVE’’ , το Ιόνιο Ωδείο με τους καθηγητές Λία Κολυτά ( Υψίφωνο ) – Μαρία Μάζη ( Πιάνο ) – Δημήτρη Αργυρό (Κλαρινέτο ) , Πολιτιστικός Χορευτικός ‘Όμιλος Κέρκυρας , Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών με τα χορευτικά σχήματα εφήβων και ενηλίκων .
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη .
Επίσης μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών το νησί θα επισκεφτούν αξιωματούχοι της Γεωργιανής κυβέρνησης καθώς και αποστολή της Γεωργιανής Πρεσβείας και επιχειρηματιών.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γεωργιανής Πρεσβείας και του Εθνικού Τμήματος CIOFF και έχει την Υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *