…Η Αριστερά της ραστώνης και της πολιτικής κακομοιριάς… γράφει ο Ιωάννης Χρυσογονίδης Νομικός

“Kαι αν δεν υπήρχαν οι Σπέτσες, ο Κασσελάκης θα έπρεπε να τις εφεύρει. Διότι οι αντιδράσεις που προκάλεσε η πρωτοβουλία του να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική του κόμματός του στην εξοχή -κακό χωριό τα λίγα σπίτια- φέρνουν ανάγλυφα στην επιφάνεια το συνολικό ψυχολογικό πρόβλημα αυτού του πολιτικού χώρου – πρόβλημα διπλό: εργατικότητας και ενοχών. Οποιος γνωρίζει άριστα τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι πρόκειται για έναν πολιτικό σχηματισμό που παραδοσιακώς αρχίζει να λειτουργεί μετά τις 11 μ.μ. Πριν, αδύνατον! Κοιμάται.
Το ίδιο ισχύει και για τα κομματικά του έντυπα. Επιχειρηματίας ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος της εταιρίας που τα εκδίδει  αποκάλυψε προσφάτως γιατί έμεινε πολύ λίγο στη θέση του και τα «βρόντηξε», παρότι αριστερότατος: πολλοί, όχι όλοι, εργαζόμενοι έπιαναν δουλειά στις 7 το απόγευμα!
Μέχρι εκείνη την ώρα… άλλαζαν τον κόσμο στο Ντόλτσε. Η κυρία που προχθές δήλωσε ότι «την πειράζει το καράβι» και δεν θα πάει στις Σπέτσες έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια θητείας στο Κοινοβούλιο για να πει… αυτό. Προηγουμένως σιωπούσε”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *