NAOK: Νέες εμπειρίες για το κολυμβητικό τμήμα στην Θεσσαλονίκη

Το διήμερο 21-22/10 ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη για το κολυμβητικό τμήμα του ΝΑΟΚ, με τους αθλητές να αποκτούν νέες εμπειρίες, επενδύοντας παράλληλα στην βελτίωση της τεχνικής τους μέσω της μεθόδου TecPa.

Είναι σημαντικό το ότι στην αρχή της χρονιάς τέθηκαν οι βάσεις για την βελτιστοποίηση της απόδοσης των κολυμβητών. Τα δεδομένα της βιντεοσκόπησης θα αναλυθούν από τον κ. Παπαδημητρίου Κωνσταντίνο Ph.D. και θα προωθηθούν στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, υπογραμμίζοντας τα τεχνικά σφάλματα των κολυμβητών και προτείνοντας εξειδικευμένες ασκήσεις για την βελτίωση του κάθε λάθους. Κατευθυντήριες γραμμές θα δοθούν εξατομικευμένα για τον κάθε κολυμβητή, που θα αποσκοπούν στην βελτιστοποίηση της απόδοσης μέσω της εύρεσης της κατάλληλης τεχνικής.

Πρωτοβουλίες όπως αυτή, αναβαθμίζουν το προπονητικό επίπεδο και το γνωστικό υπόβαθρο των κολυμβητών. Για το λόγο αυτό, το προπονητικό επιτελείο, ευχαριστεί την διοίκηση του συλλόγου, για την οικονομική στήριξη τέτοιων προσπαθειών, αλλά και τους γονείς των αθλητών, για την αγαστή συνεργασία και την δημιουργία εξαιρετικού κλίματος εντός της ομάδας. Τέλος, ευχαριστίες στους Παπαδημητρίου Κωνσταντίνο και Νικόλαο για την εξαιρετικά ωφέλιμη συνεργασία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *