Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης για το φιάσκο των μαθητικών μεταφορών

Στο παρά πέντε των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάτω από την πίεση σύσσωμης της κερκυραϊκής κοινωνίας για το φιάσκο των μαθητικών μεταφορών, τον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας και της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων Βόρειας Κέρκυρας, της καταγγελίας στη Βουλή από τον βουλευτή Αλέξανδρο Αυλωνίτη και της αναφοράς που κατέθεσε, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί άρον-άρον, με άρθρο σε τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών, να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η Νεοδημοκρατική ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι θα πανηγυρίζουν για δήθεν δικές τους ενέργειες και παρεμβάσεις που οδηγούν σε επίλυση του προβλήματος. Αναμένουμε μάλιστα και σχετικές θριαμβευτικές ανακοινώσεις που θα ενημερώνουν ότι “κατόπιν δικών τους ενεργειών” οι μαθητικές μεταφορές θα πραγματοποιούνται εφεξής απρόσκοπτα.
Κι ας έχει παρέλθει ένας περίπου μήνας χωρίς μαθητικές μεταφορές, κι ας έχουν δει το φως της δημοσιότητας εικόνες ντροπής για την πολιτισμένη Κέρκυρα, με μαθητές να μεταφέρονται σε καρότσες αγροτικών οχημάτων!

Εκείνοι που διεκδικούν ξανά την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και που έχουν δημιουργήσει αυτή την αλγεινή πραγματικότητα για εκατοντάδες οικογένειες στην Κέρκυρα, αντί να ασχολούνται μόνο με προεκλογικές φιέστες θα έπρεπε με περίσκεψη να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους. Τόσες και τέτοιας έκτασης ευθύνες που οδήγησαν την κυβέρνηση στο να φέρει στη Βουλή τροπολογία για να διορθώσει τις αστοχίες και την ολιγωρία και αδιαφορία τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε και να επιμένουμε για όλα τα θέματα που αφορούν στην Κέρκυρα και για τα οποία μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας και σταθερά παραμένουμε στο πλευρό όσων μας έχουν ανάγκη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *