Ραφαήλ Σούσης :  ‘’ Μαζί με τη Μερόπη γιατί η Κέρκυρα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.’’

Ένας άνθρωπος της αγοράς, που ο ίδιος και η οικογένειά του άφησαν το στίγμα τους στην τοπική μας οικονομία, ο Ραφαήλ Σούσης, θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Ραφαήλ Σούσης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στον τουρισμό και στο εμπόριο.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Εταιρείας Κέρκυρας επί 23 χρόνια και μέλος του Δ.Σ. της Ισραηλιτικής Κοινότητας Κέρκυρας ενώ πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη της Κερκυραϊκής Λέσχης Ταχυπλοΐας, καταφέρνοντας  για 11 χρόνια να φιλοξενείται  στο Νησί μας, η Formula F3 σκαφών και εν συνεχεία η Formula 1 στον όρμο της Γαρίτσας, ένα  μοναδικό παγκόσμιο γεγονός στην Ελλάδα για την προβολή του Νησιού  και του Τουρισμό μας.

Ο Ραφαήλ Σούσης πιστεύει στο Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου για την επόμενη πενταετία.

‘’ Η Κέρκυρα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, να ενισχύσει την τουριστική της ταυτότητα με νέα στοιχεία, να αλλάξει η εικόνα της πόλης μέσα από τολμηρές αλλαγές στο κυκλοφοριακό, αναπλάσεις και με τη δημιουργία νέων υποδομών.

Μόνο η Μερόπη Υδραίου μπορεί να τα πετύχει όλα αυτά. Γιατί μπορεί και ανοίγει πόρτες, έχει κύρος και την υπολογίζουν. Κυρίως γιατί έχει αυτό που δεν έχει κανείς: πρόγραμμα.’’ αναφέρει ο Ραφαήλ Σούσης.

Η Δήμαρχος κ.Μερόπη Υδραίου τονίζει:

‘’Η υποψηφιότητα του Ραφαήλ μας τιμά.

Είμαστε μια μεγάλη, συμπεριληπτική παράταξη που έχει ανοιχτές τις πόρτες της σε όλους όσους μπορούν να προσφέρουν θετικό έργο για την Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα του 2028 ανήκει σε αυτούς που μπορούν να δουν το μέλλον, σε αυτούς που το μέλλον τους ανήκει.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *