Μερόπη Υδραίου: ‘’ Μεγάλη τιμή για μένα η στήριξη ανθρώπων όπως ο Κώστας Σάκης ’’

Ένα τυπικό και διαδικαστικό ζήτημα στην εφαρμογή της ψηφιακής πλατφόρμας, δεν επέτρεψε στο γνωστό και καταξιωμένο επαγγελματία Κώστα Σάκη να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Κώστας Σάκης δεν θα είναι ενεργός στην κοινή μας προσπάθεια για την Κέρκυρα του 2028.

Με απόφαση της Μερόπης Υδραίου ο Κώστας Σάκης αναλαμβάνει συντονιστής για τις συναντήσεις με θεσμικούς και άλλους φορείς, τις περιοδείες και δράσεις που θα πραγματοποιήσει η παράταξη μας στη διάρκεια του  προεκλογικού αγώνα.

Επίσης με την έναρξη της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, ο Κώστας Σάκης θα είναι άμισθος σύμβουλος της Δημάρχου για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων και τις σχέσεις επαγγελματιών και Δήμου.

Άλλωστε ο Κώστας Σάκης ήταν και εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς.

Ποτέ δεν συνέδεσε την αγάπη για τον τόπο του με καρέκλες και αξιώματα.

Ήταν και συνεχίζει να είναι πάντα ένας ανιδιοτελής, ένας αγνός άνθρωπος με αρχές, αξίες και μεγάλη αγάπη για τον τόπο του. Και επειδή μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές μας συνδέουν δεσμοί φιλίας  και εκτίμησης πέρα από την σταθερή  συνεργασία μας.

Η Μερόπη Υδραίου σε δήλωση της αναφέρει: ‘’Για μένα είναι μεγάλη τιμή η στήριξη του Κώστα Σάκη, για όλους μας στην παράταξη είναι μεγάλη τιμή να τον έχουμε δίπλα μας και κοντά μας.

Είναι ένας καθαρός άνθρωπος, με καθαρή ψυχή και θετική σκέψη. Έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην Κέρκυρα, ό, τι κάνει το κάνει με την καρδιά και την ψυχή του.’’

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *