‘’ Μαζί με τη Μερόπη Υδραίου και ο Σπύρος Νικόπουλος.’’

Μία ακόμα σημαντική παρουσία και υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ενισχύει την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.

Πρόκειται για τον Σπύρο Νικόπουλο, έναν ακόμα ικανό και δημιουργικό συμπολίτη μας με μεγάλη εμπειρία και γνώση  σε θέματα διοίκησης, ανάπτυξης και οργάνωσης επιχειρήσεων.

Ο Σπύρος Νικόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύεται σε θέματα περιφερειακής ανάπτυξης. Διετέλεσε για 14 χρόνια Γενικός διευθυντής στην  Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων και έχει ως στόχο να συμβάλλει στην απορρόφηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων που θα αλλάξουν την εικόνα του τόπου μας, θα χρηματοδοτήσουν έργα και δράσεις για την Κέρκυρα της νέας εποχής.

΄΄ Η Μερόπη Υδραίου είναι η Δήμαρχος που σχεδιάζει, διεκδικεί, εργάζεται και υλοποιεί.Έχει σύγχρονη οπτική και αντίληψη, η αυτοδιοίκηση της νέας εποχής απαιτεί ανθρώπους όπως η Μερόπη Υδραίου, με γνώση, κύρος και δυνατότητα πρόσβασης εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας ως στόχο, στα πέντε επόμενα χρόνια, να δώσουμε μια ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας αλλά και στα Διαπόντια Νησιά μας.’’ τονίζει ο Σπύρος Νικόπουλος.

Η Μερόπη Υδραίου επισημαίνει:‘’ Το σχέδιο μας για την Κέρκυρα του 2028 απαιτεί ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, ικανότητες και θετική σκέψη. Για αυτό και οι πόρτες αυτής της παράταξης είναι και θα είναι πάντα ανοιχτές για ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν, που πιστεύουν στη συνεργασία και όχι στις στείρες αντιπαραθέσεις.

Προχωράμε μπροστά. Η νίκη μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν θα ανήκει σε κανένα κόμμα. Θα είναι η νίκη των πολιτών, θα ανήκει σε όλους. Γιατί η πιο μεγάλη παράταξη είναι η Κέρκυρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *