Περιοδεία στην Κεντρική Κέρκυρα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ.

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ευαγγελία Αλεξάκη και Σπύρος Αρμενιάκος (Βίτος), το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής Γιώργος Ραιδεστινός και τα μέλη του ΜέΡΑ25 Σπύρος Χυτήρης και Γεράσιμος Αλεξάκης.

Επισκέφτηκαν τα χωριά Σιναράδες και Λιαπάδες. Συζήτησαν με τους κατοίκους για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και την ανάγκη εισόδου στη Βουλή του ΜΈΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, για να αποτραπεί η αυτοδυναμία-παντοδυναμία της ΝΔ και οι αντιδραστικές αλλαγές του Συντάγματος που σχεδιάζει αν πετύχει το στόχο της των 180 βουλευτικών εδρών. Επισήμαναν το σημαντικό έργο του ΜέΡΑ25 στη Βουλή και τους αγώνες του κόμματος για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Επίσης έγινε συζήτηση για τα προβλήματα του νησιού με έμφαση στον τουρισμό και την υγεία, καθώς και για γενικότερα προβλήματα όπως η ακρίβεια, ως συνέπειες της νεοφιλελεύθερης διακυβέρνησης της ΝΔ και των μνημονιακών πολιτικών τόσο της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ).

Το ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ αγωνίζεται για τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, το φυσικό περιβάλλον, δίπλα στα κινήματα, για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολλών, ενάντια στους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες και τα καρτέλ. Η αγωνιστική, ειλικρινής, συνεπής, ανυπότακτη και ασυμβίβαστη φωνή του αξίζει να ακούγεται στη Βουλή ως πραγματική και αποτελεσματική αντιπολίτευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *