‘’ Μια νέα υποψηφιότητα, ένας άνθρωπος της προσφοράς: η Χρύσα Ζωχιού-Κουλούρη με τη Μερόπη Υδραίου.’’

Ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά και η ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα χαρακτηρίζουν τη Χρύσα Ζωχιού-Κουλούρη που θα είναι υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Η Χρύσα συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου ανακοινώνοντας και επίσημα την υποψηφιότητα της.
Με διαρκή κοινωνική προσφορά σε συλλόγους αλλά και με ανεπτυγμένη την ιδέα του εθελοντισμού, η Χρύσα αποτελεί ένα ζωντανό και δημιουργικό άνθρωπο.
Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και διευρύνει διαρκώς τους ορίζοντες της, σπουδάζοντας ταυτόχρονα διοίκηση επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
‘’Ο εθελοντισμός και η κοινωνική αντίληψη πρέπει να είναι το πιο ισχυρό μήνυμα της νέας τετραετίας.
Θα είμαι υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου γιατί είναι η Δήμαρχος που έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον και όχι το παρελθόν.
Καταπιάστηκε με δύσκολα προβλήματα, έδωσε λύσεις, μας απάλλαξε από τον εφιάλτη των σκουπιδιών και απευθύνεται σε όλους τους δημότες. Η παράταξη της Μερόπης Υδραίου είναι μια πραγματικά, ανεξάρτητη παράταξη, δίνει χώρο σε ανθρώπους με δημιουργικές ιδέες, εμπιστεύεται νέους ανθρώπους.
Προχωράμε όλοι μαζί για τον τόπο μας. Κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω.’’ τονίζει η Χρύσα Ζωχιού-Κουλούρη.
Η Μερόπη Υδραίου από την πλευρά της αναφέρει:
΄΄Η Χρύσα είναι ένας ικανός, ένας δημιουργικός και δοτικός άνθρωπος. Θέλει να προσφέρει στον τόπο της και στους ανθρώπους του.
Είναι τιμή για μένα, άνθρωποι από όλο το κοινωνικό φάσμα, άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες να ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας.
Κάθε μέρα γινόμαστε πιο δυνατοί. Προχωράμε μπροστά. Κοιτάμε μόνο μπροστά.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *