Ιωάννης Αρμενιάκος: “Υπερήφανοι για τους Κερκυραίους ελαιοπαραγωγούς”

Στην Αθήνα παρευρέθη χτες ο Aντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, κ. Ιωάννης Αρμενιάκος, στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης «OLYMPIA Health & Nutrition AWARDS 2023», η οποία έλαβε χώρα στην Παλαιά Βουλή.
Η απονομή των βραβείων διοργανώνεται από τον διεθνή Οργανισμό World Olive Center of Health (WOCH) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Κύριος στόχος της εκδήλωσης βράβευσης, η οποία γίνεται κάθε χρόνο, είναι να ανυψώσει οικονομικά όλο τον κλάδο της ελιάς του ελαιολάδου στην Ελλάδα και διεθνώς.
Τα βραβεία δόθηκαν με μοναδικό κριτήριο την περιεκτικότητα του σε υγειοπροστατευτικές ουσίες του ευρωπαϊκού κανονισμού για τον ισχυρισμό υγείας. Βραβεύτηκαν παραγωγοί –τυποποιητές για την φροντίδα τους και την παραγωγή και προώθηση του ελαιολάδου ως προϊόν για την προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Οι παραγωγοί ελαιολάδου που βραβεύτηκαν από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην κατηγορία φαινολικού περιεχομένου είναι οι κάτωθι :
1. Τhe Governor, Οικογένεια Δαφνή, Κέρκυρα
2. Therianos Family, Ζάκυνθος
3. Dr. Κavvadias, Κέρκυρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *