Συνελήφθησαν -6- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων  Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, -6- άτομα (-2- ημεδαποί και -4- αλλοδαποί), σε πέντε περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, απογευματινές ώρες, χθες (13.06.2023), εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός, για το αδίκημα της κακουργηματικής κατοχής -185- γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία μαζί με μικροποσότητα ηρωίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του καθώς και στην οικία του.

Σε μία ακόμη περίπτωση στην Κέρκυρα, χθες (13.06.2023), συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ημεδαπή, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στο Λαγανά Ζακύνθου, σημειώθηκαν -σε τρείς περιπτώσεις- από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -4- συλλήψεις αλλοδαπών,  στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *