Μήνυμα Ενότητας και Συστράτευσης για την Μεγάλη Νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα με επικεφαλής τους π. Υπουργούς Βασίλη Κικίλια και Χάρη Θεοχάρη.

Στις 7 Ιουνίου ο π. Υπουργός Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τους υπ. Βουλευτές Γκίκα Στέφανο, Σπύρου Άγγελο, Αυλωνίτη Αγγελική, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Βωβό Μιχάλη και αυτοδιοικητικά στελέχη, επισκέφθηκαν το νησί των Παξών. Εκεί συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο, ενώ με μέριμνα της Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Παξών Ζέφης Βλαχοπούλου, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας συνάντηση με κομματικά στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, σε κεντρικό σημείο του Γαίου. Κοινό μήνυμα ήταν η ανάγκη συστράτευσης όλων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου για μία αυτοδύναμη Ελλάδα.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου πολυπληθές κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τον π. Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια, τους υπ. Βουλευτές Γκίκα Στέφανο και Αυλωνίτη Αγγελική, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Παντελιό Σπύρο, την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαλαχά Χριστίνα, αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη, περιόδευσε στην Βόρεια Κέρκυρα.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας, το κλιμάκιο συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, σε μεγάλες συγκεντρώσεις που έγιναν στις περιοχές Αγ. Στεφάνου Αυλιωτών, Σιδαρίου, Ρόδας και Αχαράβης. Επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα για τη Νέα Δημοκρατία εν όψει των προσεχών εκλογών, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, ο Στέφανος Γκίκας και η Αγγελική Αυλωνίτη αναφέρθηκαν στο διακύβευμα των Εκλογών και στη σημασία της αυτοδύναμης Κυβέρνησης της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ίδια μέρα ο π. Υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τον υπ. Βουλευτή Σπύρου Άγγελο, την Περιφερειάρχη κα Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Μανώλη Ορφανουδάκη και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μιχάλη Βωβό, περιόδευσαν στη Νότια Κέρκυρα, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με πολίτες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους στις περιοχές Μπενίτσες, Μωραΐτικα, Αργυράδες και Λευκίμμη.

Αντίστοιχα, κατά τις εκεί συναντήσεις τονίστηκε το γεγονός ότι οι εκλογές του Μαΐου αποτέλεσαν ένα εμφατικό μήνυμα αποδοχής του έργου της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Όμως η κάλπη τον Ιούνιο είναι άδεια και πρέπει όλοι να προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν μια ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε με μια ενθουσιώδη συγκέντρωση στελεχών, σε καφετέρια της πόλης της Κέρκυρας. Εκεί οι π. Υπουργοί Βασίλης Κικίλιας και Χάρης Θεοχάρης μαζί με τους υπ. Βουλευτές Στέφανο Γκίκα, Άγγελο Σπύρου και Αγγελική Αυλωνίτη μετέφεραν το μήνυμα της ενότητας και της συστράτευσης, για την Μεγάλη Νίκη της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συνεχίζουμε Τολμηρά, Σταθερά και μόνο Μπροστά!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *