Στη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου και ο Πρύτανης Ανδρέας Φλώρος

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 και της παρέλασης στη η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης συμμετέχει  η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου και ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος. Αυτή την ώρα παρακολουθούν την δοξολογία στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας ενώ αναμένεται αμέσως μετά να παρακολουθήσουν μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους την παρέλαση στη 55η Λεωφόρο, που λόγω των καιρικών συνθηκών θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα.

Εν τω μεταξύ ιστορική με όλη την σημασία της λέξεως ήταν η τελετή έπαρσης της σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν του Μανχάταν, η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής, 28ης Απριλίου 2023 στο Μπόουλινγκ Γκριν του Μαχάταν, όπως αναφέρει το anamniseis.net.

Κι αυτό διότι για πρώτη φορά στα 27 χρόνια που λαμβάνει χώρα η τελετή οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Δοξολογία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου στον νεόδμητο, εμβληματικό και συνάμα ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης και συνεχίστηκαν με την παρέλαση των ομογενών και των Ευζώνων από τον νεόδμητο και συνάμα ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης με προορισμό το Μπόουλινγκ Γκριν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *