Σπύρος Κροκίδης: «Η Κέρκυρα διαθέτει ένα σύγχρονο υπεραστικό ΚΤΕΛ αντάξιο του τουριστικού μας προορισμού και των κατοίκων του».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κροκίδης επισκέφθηκε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κύριο Αναστάσιο Τσιμπούλη. Μετά την επίσκεψη ο κύριος Κροκίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και να συναντηθώ με τον κύριο Αναστάσιο Τσιμπούλη τον Πρόεδρο του Δ.Σ, με τον οποίο είχα μια εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση που σχετίζονται με την λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Κέρκυρας. Θεωρώ ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Κέρκυρας με στοχευμένες ενέργειες και κατορθώνοντας να υπερκεράσει όλα τα εμπόδια διαθέτει μία από τις πλέον σύγχρονες υποδομές στην επικράτεια ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Το ίδιο ισχύει και για τον σύγχρονο στόλο που διαθέτει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Κέρκυρας ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις για ασφαλείς και άνετες μεταφορές.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι δυσκολίες που ανέκυψαν κατά την υγειονομική κρίση με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις, αποτελούν πια παρελθόν και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ με τους ικανούς «τιμονιέρηδες» θα συνεχίσει απρόσκοπτα και απαρέγκλιτα την πορεία που έχει χαράξει και θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες συνώνυμες με την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια που επιζητά και προσδοκά ο κάθε ταξιδιώτης. Επίσης θα πρέπει να σταθώ ιδιαίτερα στη κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει το υπεραστικό ΚΤΕΛ της Κέρκυρας σε διάφορα θέματα, όπως και στις σχολικές μεταφορές.
Βεβαίως και η Πολιτεία οφείλει να σταθεί αρωγός εκσυγχρονίζοντας το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των δημόσιων επιβατικών μεταφορών επιλύοντας μια σειρά από προβλήματα και συγχύσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Η κυβέρνηση της Ν.Δ ψήφισε ένα νέο νομοσχέδιο, που αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, αλλά θεωρώ ότι επιδέχεται βελτιώσεων επ’ ωφελεία του επιβατικού κοινού.
Με την ευκαιρία της συνάντησης που είχα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τον φίλο Αναστάσιο Τσιμπούλη, του εξέφρασα και την ικανοποίηση μου, γιατί και η ταπεινότητα μου, συνέβαλε στο μέτρο των δυνάμεων μου, στην υλοποίηση ενός δύσκολου και απαιτητικού εγχειρήματος, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και ο τόπος μας διαθέτει ένα πραγματικό στολίδι στις δημόσιες μεταφορές. Εξέφρασα λοιπόν τη διαβεβαίωση ότι από όποιο μετερίζι και να βρίσκομαι θα στέκομαι πάντα συμπαραστάτης των προσπαθειών και θα επικουρώ τις προσπάθειες των στελεχών του Υπεραστικού ΚΤΕΛ με όλες μου τις δυνάμεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *