2 τετάρτες και 2 πέμπτες θέσεις για τους κωπηλάτες του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο στο Σχινιά!

Ολοκληρώθηκαν οι τελικοί στις μικρότερες ηλικίες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Σχινιά.

Την 4η θέση κατέκτησαν οι Άρτεμις Ζερβού και Λυδία Δροσοπούλου στο διπλό σκιφ νεανίδων, ενώ την 4η θέση κατέκτησε ο Ιωάννης Κροκίδης στο σκιφ νέων ανδρών.

Η Έλενα Διαβάτη ήρθε 5η στο σκιφ νεανίδων, ενώ την ίδια θέση κατέκτησε η τετράκωπος μετά πηδαλιούχου εφήβων με τους Βλαχόπουλο, Μοναστηριώτη, Μηλιοριζο, Τραϊανόπουλο, Πελαη.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές για την καταπληκτική τους προσπάθεια”.

5η η τετράκωπος μετά πηδαλιούχου του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο κωπηλασίας στο Σχινιά!

Την τελευταία μέρα των τελικών ανδρών και γυναικών, η τετράκωπος μετά πηδαλιούχου ανδρών του ΝΑΟΚ κατέκτησε την 5η θέση στον μεγάλο τελικό.

Οι Αλκίνοος Δημουλης, Κωνσταντίνος Αρμενικός, Αλέξανδρος Δάφνης, Βαγγέλης Χείμαρρος και ο πηδαλιούχος Γιώργος Πελάτης, ήρθαν 5οι αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, δεδομένου ότι το κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ κάνει ένα νέο και δυνατό ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Γκόγκα.

Στους τελικούς του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος λυκείων πέρασαν Έλενα Διαβάτη και Αχιλλέας Μοναστηριώτης κερδίζοντας μια 4η και μια 5η θέση αντίστοιχα!

Για πρώτη φορά οι μαθητές και αθλητές του κωπηλατικού τμήματος του ΝΑΟΚ Έλενα Διαβάτη και Αχιλλέας Μοναστηριώτης αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα λυκείων που διεξήχθη στο Σχινιά.

Μετά από 5 μέρες συνεχούς αγωνιστικής δράσης, καθώς Διαβάτη και Μοναστηριώτης αγωνίστηκαν με αξιώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας νεανίδων – εφήβων, σήμερα Δευτέρα συμμετείχαν στην διοργάνωση που αφορά μαθητές λυκείων.

Η μαθήτρια του 2ου πρότυπου ΕΠΑΛ Κέρκυρας και αθλήτρια του ΝΑΟΚ Έλενα Διαβάτη, κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό σκιφ μαθητριών, ενώ ο μαθητής του 2ου ΓΕΛ Κέρκυρας και αθλητής του ΝΑΟΚ Αχιλλέας Μοναστηριώτης, κατέκτησε την 5η θέση στον τελικό σκιφ μαθητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο παιδιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας λυκείων, καθώς είναι μαθητές της πρώτης λυκείου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *