Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο NORTH CORFU MEN’S TOURNAMENT στην Αχαράβη

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές του 2ου NORTH CORFU MEN’S TOURNAMENT. Οι αθλητές πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην παραλία της Ρόδας και παρακολούθησαν τους αγώνες από κοντά. Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Κέρκυρας Θινάλι και του Roda Cup Tournaments υπό την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο νέο γήπεδο North Corfu Arena και πραγματοποιήθηκε στις 22-23-24 Ιουλίου 2022.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες – ζευγάρια που αγωνίστηκαν με συμμετέχοντες τους κ.κ.: Τάντη – Πανάρετο, Παπουτσή – Σαλβάνο, Πουλιάση – Κουλαξή, Μάκη – Σακκά, Αθανασίου – Κωστάλη, Σουπιώνη – Χαλικιά, Ντανίκα – Σταμούλη, Μικρώνη – Ντίμο, Γεροδήμο – Στουγιάνο, Βλάχο – Βεδουρά, Ρίζο – Ψαρρά, Λευκιμιάτη – Χαλκιά Νικ. και ιδιαίτερα στους νικητές του τουρνουά: Κουλαξή – Πουλιάση.
Η περιοχή μας χρειάζεται τέτοιου είδους τουρνουά που αναπτύσσουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, ικανοποιούν την ανάγκη των συμπολιτών μας για άθληση και ψυχαγωγία και εξάπτουν το ενδιαφέρον των νέων για τον αθλητισμό.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του αθλητισμού, προχώρησε στην τοποθέτηση καινούργιας κερκίδας στο γήπεδο beach volley και σε εργασίες βελτίωσης του γηπέδου. Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση των χώρων αθλητισμού ώστε να προσφέρει στην κοινωνία της Βόρειας Κέρκυρας σύγχρονους χώρους άθλησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *