Στους τελικούς του 89ου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας προκρίθηκαν τα 5 από τα 6 πληρώματα του ΝΑΟΚ!

Η νέα αρχή του κωπηλατικού τμήματος έγινε με τον καλύτερο τρόπο στους πρώτους επίσημους πανελλήνιους αγώνες!

Μετά την πρόκριση που πήραν όλα τα πληρώματα του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, την πρώτη μέρα, στο Ολυμπιακό Kωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, η δεύτερη αγωνιστική μέρα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και έδωσε την πρόκριση στα 5 από τα 6 κερκυραϊκά πληρώματα.

Αναλυτικά την πρόκρισή τους στους τελικούς εξασφάλισαν οι αθλητές – αθλήτριες:

· Διαβάτη Έλενα στο σκιφ νεανίδων

· Ζερβού Άρτεμις και η Δροσοπούλου Λυδία στο διπλό σκιφ νεανίδων

· Γιάννης Κροκίδης στο σκιφ νέων ανδρών

· Βλαχόπουλος Δημήτρης, Μηλιοριζος Σπύρος, Μοναστηριώτης Αχιλλέας, Τραϊανοπουλος Άγγελος με πηδαλιούχο τον Γιώργο Πελαη στην τετρακωπο μετά πηδαλιούχου εφήβων

· Δημουλής Αλκίνοος, Αρμενιάκος Κωνσταντίνος, Δαφνής Αλέξανδρος, Βαγγέλης Χειμαριός με πηδαλιούχο τον Γιώργο Πελάη στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου ανδρών.

Εκτός τελικού έμεινε η οκτάκωπος μετά πηδαλιούχου, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Χειμαριο, Αρμενιακο Γιάννης, Αρμενιακο Κωνσταντίνο, Δαφνη Αλέξανδρο, Κατεχη Γιώργο, Δημουλη Αλκίνοο, Πελαη Σπύρο και Κροκίδη Γιάννη με πηδαλιούχο την Φερουση Έλια, παρότι έκαναν αξιόλογη προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων, οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΑΟΚ ήταν μια ηλικιακή κατηγορία κάτω από τα υπόλοιπα πληρώματα.

Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 22/4 για τις μικρότερες ηλικίες και Κυριακή 23/4 για την κατηγορία ανδρών.

Η νέα αρχή του κωπηλατικού τμήματος του ΝΑΟΚ είναι εκτός από αξιόλογη και ελπιδοφόρα, καθώς ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της νέας ομάδας του Ομίλου.

«Ο πρόεδρος, οι έφοροι και οι προπονητές του κωπηλατικού τμήματος του ΝΑΟΚ, εύχονται καλή επιτυχία στα πληρώματα στους τελικούς και ευχαριστούν θερμά τους γονείς των αθλητών – τριών για την συμπαράσταση και στήριξή τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *