«10ο τουρνουά Beach Handball ΚόρΙσσος» Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Με Beach handball συνεχίζεται το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις του «ΚόρΙσσου» Περιβαλλοντικού πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου, που αλλού, φυσικά στον Ίσσο!. Εκεί που το 2009 φιλοξενήθηκε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων, με τον τότε Δήμο Μελιτειέων να παίρνει άριστα για την διοργάνωση που μεταδόθηκε ζωντανά σε όλη την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη!
Έχει πραγματοποιηθεί ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία, σε συλλόγους κι έτσι το Σάββατο και από ώρα 15:00 εως τις 18:30, με οργανωμένες ομάδες , ή με ομάδες που συγκροτηθούν από τους παραβρισκόμενους, θα διεξαχθεί το 10ο τουρνουά beach handball «Κόρισσος» , με τον Κερκυραϊκό ΓΣ παρόντα και κύριο συνδιοργανωτή. Στους συμμετέχοντες εκτός των επάθλων συμμετοχής (κύπελλα μετάλλια φανέλες) έχει προβλεφθεί να προσφερθούν χυμοί, ποπ κορν , καρπούζι, νερά …
Επίσης θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 2 χμ στην άμμο για παιδιά γυμνασίου.
Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Κόρισσου Π.Π.Α.Συλλόγου με την ΠΕΔΙΝ, τον Δήμο Ν Κέρκυρας, τον Κερκυραϊκό, την ΠΕΠΦΑ, τον Λαοδάμα και φυσικά το πρόγραμμα ΔΙΑΠΛΟΥΣ της ΨΚ του ΓΝΚ.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο γνωστός μας για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες και όχι μόνο, Γκίνης Σταμάτης ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για το οικοσύστημα Ισσος, Χαλικούνας, Λίμνη , Λαούδια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *