Στέφανος Γκίκας: «Είμαι υπερήφανος που στήριξα ως Βουλευτής την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Κατά την επίημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, που πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας Σπύρο Παντελιό, ο Βουλευτής ΚέρκυραςΣτέφανος Γκίκας αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και στο έργο που επιτελέστηκε στην Π.Ε. Κέρκυρας.
Ο Στέφανος Γκίκας ανέφερε στον χαιρετισμό του :
«Επιθυμώ να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για την συμπερίληψή τους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία! Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα, ώστε η Νέα Δημοκρατία να βγει στην Κέρκυρα με διαφορά πρώτο Κόμμα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ναανανεώσει την θητεία του.
Είμαι υπερήφανος που ως Βουλευτής στήριξα αυτή την τετραετία την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για μία Κυβέρνηση που έχει να επιδείξει ένα σημαντικότατο, μετρήσιμο, μεταρρυθμιστικό έργο, το οποίο αφορά όλους τους τομείς: την Οικονομία, την Εθνική Άμυνα και την Εξωτερική μας Πολιτική, το Μεταναστευτικό, την Ψηφιοποίηση του Κράτους, την Παιδεία, την Υγεία κ.α.
Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τους Πολίτες της Π.Ε. Κέρκυρας σε μία Βουλή που είχε το πλουσιότερο νομοθετικό έργο των τελευταίων 40 χρόνων και η οποία αναμφίβολα άλλαξε τη μορφή της Χώρας μας επί τα βελτίω.
Παράλληλα είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι διεκδικήσαμε και πετύχαμε πολλά για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά. Δεσμεύσαμε 500 εκατ. Ευρώ και πλέον για πολύ σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία δεν συνιστούν απλές εγγραφές σε προϋπολογισμούς, αλλά έχουν διασφαλιστεί οι πόροι και οι διαγωνισμοί για τα έργα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Την ερχόμενη εβδομάδα, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας στην Κέρκυρα, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σημαντικές πτυχές του έργου μας, αλλά και το πρόγραμμα «Ελλάδα 2030» και το σκέλος που αφορά στην Περιφερειακή μας Ενότητα.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θα μας δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουμε αναλυτικά το έργο που επιτελέστηκε σε Εθνικό και τοπικό επίπεδο, αλλά και να συζητήσουμε για τα θέματα που δεν προχώρησαν όπως θα θέλαμε και τα οποία οφείλουμε να διεκδικήσουμε στην ερχόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.
Εύχομαι να έχουμε έναν καλό προεκλογικό αγώνα για μία αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.»

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *